Годжи скри раждането на четвъртото си дете


Годжи скри раждането на четвъртото си дете
Снимка: slavishow.com

Цяла година Георги Милчев – Годжи успя да опази раждането на четвъртото си дете в тайна. Басистът на известната група „Ку-ку бенд“ станал татко на момченце още миналата година, но никой освен близките на семейството не е знаел за щастливото събитие. Музикантът и младата му спътница в живота Надежда Дончева вече имаха едно дете – 7-годишно момиченце на име Цвета, което тази година е първолаче във Враца.

Вижте още: Артьом и Кристина от "Един за друг" очакват второ дете

Годжи кръстил сина си на шефа

Надежда и Годжи се запознават през 2016-та на кулинарен фестивал, на който младата жена представя бизнеса си с пречистено краве масло, като само година по-късно се ражда дъщеричката им Цвета, за която обаче се знаеше и не са се пазили тайни покрай раждането ѝ.

Годжи и Слави Трифонов

Наскоро обаче жената на 54-годишния музикант качи снимка в социалните мрежи с двете си деца и изненада голяма част от обществото, но въпреки това снимката получи стотици положителни коментари. Точно от тях разбираме, че малкото момченце носи името Слави, което не е случайно. Годжи и Надежда решили да кръстят втората си рожба на Слави Трифонов, който все още оглавява известната група, от която е част бащата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама