Ето от кого е детето на Калин Врачански (СНИМКИ)


Ето от кого е детето на Калин Врачански (СНИМКИ)
Снимка: Калин Врачански

След като само преди няколко дни актьорът Калин Врачански сподели, че е станал татко за първи път, обществото не спря да говори за това, а причината е, че той не казва коя е майката на бебето. Оказва се обаче, че любимата на Врачански не е случайна, тя е дъщеря на Красимир Ранков.

Любимата на Врачански не е случайна

Златина е от втория брак на 72-годишния актьор със съученичката му Елена. Както е известно, Ранков има и син – Светослав, който живее от дълги години с майка си Лилия Славова в Америка.

По всичко личи обаче, че Златина е амбициозна и умна жена. Тя е завършила в Лондон, а по-късно е специализирала в Съединените щати. Любимата на Калин се занимава с продуциране на англоезични сериали някои, от които са познати дори и у нас, а сред заглавията са: „Мистериите на мадам Блан" и „Максин“.

Златина Ранкова

Дъщеричката им носи името Теа и се е родила с тегло от 4, 175 кг, съобщава първата жена на Ранков пред „Телеграф“. Самият дядо споделя, че е изключително щастлив и благодарен: "Чувствам се прекрасно. Най-хубавото нещо, което може да се случи на един дядо, е да му се роди внуче", заявява Краси Ранков отново пред "Телеграф".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама