Ето коя е любимата на шампиона Карлос Насар (СНИМКИ)


Ето коя е любимата на шампиона Карлос Насар (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Карлос Насар - българинът, за когото всички говорят след отличното му представяне на тазгодишната Олимпиада в Париж. 20-годишният спортист заслужено спечели златен медал по вдигане на тежести в категория до 89 килограма и постави нов световен рекорд. 

След спечелването на престижното отличие той сподели, че го е направил за цяла България и благодари за силната подкрепа. Неговата победа безспорно се дължи на талант, много труд, постоянство и вяра в себе си. И още нещо - на любов. Карлос е обичан не само от цяла България, но до себе си има и едно прекрасно момиче, което сме сигурни, че му е стискало палци. 

Става въпрос за красивата гимнастичка от националния ансамбъл - Магдалина Миневска, която също участва на Олимпиадата. За съжаление, момичетата не успяха да спечелят медал и се класираха на четвърто място на финала. 

Преди часове във Facebook самата Илиана Раева им пожела на другата Олимпиада и двамата да са окичени с медали.

"С Карлос и Маги днес в Олимпийското село. Вярвах, че и двамата след Олимпиадата ще се снимат с медалите си… Явно ще трябва да направят снимката на следващите Олимпийски игри в Los Angeles 2028! Пожелах им го днес! Не всичко е медал в този живот…"

Запознанството на Карлос и Маги

"Запознахме се преди около година на лагер на Белмекен. Аз предприех запознанството. Не се влюбвам само в лицето й, а в душата. Смятам, че тя е и красива, и с красива душа. Излъчва нежност и чистота, които трябва да има една жена. Невинността в погледа й..., което за мен е важно в едно момиче", сподели преди време световният рекордьор пред bTV.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама