За да свали 45 килограма, с което Адел изуми всички, певицата се е сбогувала с вредните храни и е заложила на балансирано меню, пише "Сън".
32-годишната изпълнителка се е отказала от полуфабрикатите и се е насочила изцяло към здравословна храна, като ежедневното ѝ меню не надвишава 1700 калории. Тя предпочита храни с ниско съдържание на въглехидрати.
По правило Адел се храни три пъти на ден. Сутрин яде яйца или палачинки от пълнозърнесто брашно, а на обяд и вечер - салата с пуешко, сьомга или пиле. Междувременно певицата пие много вода и яде плодове.
По-рано личният ѝ треньор Пит Герасимо заяви, че тя няма за цел да стане пример за подражание. Основният стимул за отслабването на Адел е било желанието ѝ да подобри здравето си след бременността.
Тя променила хранителните си навици и започнала да се занимава със спорт, за да се чувства по-добре и заради 7-годишния си син Анджело.