Един от най-богатите футболисти в света отнесе хейт, че приятелката му е пълна (СНИМКИ)


Един от най-богатите футболисти в света отнесе хейт, че приятелката му е пълна (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Деклан Райс е най-скъпият играч на Арсенал и най-скъпият английски футболист в историята до момента, след като трансфера му от Уест Хем струва бомбастичната сума от 95 мил. евро.

Вижте още: Галин: Изневерих на най-голямата си любов напук (СНИМКА)

24-годишният мултиомилионер в личния си живот е далеч от образа на повечето футболисти от неговия ранг, които обичат да харчат колосалните си хонорари по топ модели.

Деклан, който миналата година той стана баща на син от дългогодишната си приятелка Лорън Фрайър, отнесе огромен хейт заради наднорменото тегло на партньорката си.

Анонимен потребител на мрежата X (бивш Twitter) публикува снимки на 24-годишния футболист и приятелката му, придружени от грозен коментар.

"Деклан Райс е мултимилионер, атлетично сложен, елитен футболист, висок 185 см, но се задоволи с дебело бяло момиче. Вече не разбирам този свят!".

И макар че е подложен на голяма критика заради визията на Лорън Фрайър, Деклан е избрал да бъде с любовта на живота си, а не с мнението на хейтърите.

Вижте още: Селена Гомес призна кой е новият ѝ приятел (СНИМКА)

Двамата с Лорън се срещат в гимназията, където се влюбват и от тогава до днес тя винаги го следва по време на мачовете му.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама