Драстично отслабналата Кристина Агилера: Не ме интересува мнението на другите хора (ВИДЕО)


Драстично отслабналата Кристина Агилера: Не ме интересува мнението на другите хора (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Кристина Агилера, за която се твърди, че използва "Оземпик" поради рязката си загуба на тегло, отговори на критиките. 43-годишната певица стана героиня на новия брой на списание "Glamour", участва във фотосесия и даде интервю за изданието.

Агилера стана известна в ранна възраст, в началото на 2000-те, когато в шоубизнеса царуваха строги стандарти за красота. Подрастващата звезда трябваше внимателно да следи фигурата си и да не напълнява, което, както си спомня Кристина, не ѝ е било лесно. Голяма част от самооценките на певицата тогава се основаваха на "колко съм слаба". "Когато си тийнейджър, имаш съвсем различно тяло от тялото, с което си на 20 години. Започнах да дебелея и това не беше приемливо по онова време, защото казваха: "О, тя напълня". Хората в индустрията започнаха да ми казват: "Харесваше се твоето тяло и колко слаба девойка беше".

Теглото на певицата се промени, което не устройваше продуцентите. През последните години тя изглеждаше значително по-пълна, отколкото в началото на кариерата си, но това не ѝ попречи да продължи да се изявява.

Феновете свикнаха с новия образ на звездата, но преди няколко месеца Агилера, се "завърна" с изключително слаба физика. Певицата се качи на сцената на концерт в Мексико Сити и изглеждаше така, сякаш не само е отслабнала драстично, но и прилича на себе си от 2003 година. В мрежата заподозряха певицата, че е пристрастена към модното лекарство "Оземпик", което е предназначено за лечение на диабет, но се използва от звездите за отслабване. Тя досега не е коментирала тези слухове.

Вижте още: Кристина Агилера украси ноктите си с мини вагини (СНИМКИ + ВИДЕО)

Как ѝ влияе мнението на другите

С възрастта Кристина споделя, че е започнала да зависи по-малко от мнението на другите. Днес певицата не се интересува какво мислят непознати за нея. "Сега достигнах зрелостта, в която просто не ме интересува мнението на другите хора, няма да го приемам", казва звездата. "Всеки трябва да си знае мястото. Мненията на другите за мен не са моя работа."

Певицата планира да предаде на децата си своя начин на мислене: 16-годишния син Макс от брака ѝ с Джордан Братман и 10-годишната дъщеря Съмър от настоящия ѝ любим Матю Рътлър.

"Видях толкова много, когато бях млада", казва Агилера. "Много обичам сина си и дъщеря си, родителите наистина искат да ги оградят и защитят от целия свят. Но те трябва сами да научат собствените си уроци. Те ще направят сами своя избор и грешки, които ще определят какви искат да бъдат. Това да бъдеш родител и да гледаш как тези хора растат е толкова интересно нещо!", признава още певицата.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама