Джони Деп излиза с 28-годишен модел (СНИМКИ)


Джони Деп излиза с 28-годишен модел (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

През последните седмици Джони Деп е свързван романтично с модела Юлия Власова, а сега се появи информация, че двамата се виждат "случайно", но нямат връзка.

61-годишният актьор, чиято кариера включва участие във филмовата поредица "Карибски пирати", и 28-годишният модел Юлия бяха забелязани заедно през последните седмици. Твърди се обаче, че двойката не е официално обвързана.

Вижте още: Забъркаха Джони Деп и Джена Ортега в пиперлив романс

Повече за отношенията им

Източник сподели пред Entertainment Tonight, че Джони се вижда с Юлия "случайно".

"Те се познават от няколко години и се виждат, когато могат. Двамата не определят отношенията си с термини като "гадже-приятел". Виждат се от време на време", каза източникът пред People.

Пътищата на дуото са се пресекли за първи път на 55-ия международен филмов фестивал в Карлови Вари през август 2021 г. Според Daily Mail козметичката Юлия е публикувала снимки с Джони в Instagram.

Очевидната връзка се появява след съобщенията по-рано тази година, че Джони - който има две деца от бившата си партньорка Ванеса Паради - е "фокусиран върху това да продължи напред" след съдебната битка с 38-годишната си бивша съпруга Амбър Хърд.

В момента актьорът живее в Лондон и твърди, че чувства града като "дом". Източници твърдят, че звездата се занимава с музика и рисуване и излиза с приятели.

Вижте още: Джони Деп и Алис Купър обикалят центъра на София (СНИМКИ)

Джони и преди е намеквал, че след шумните си съдебни дела се е дистанцирал от Холивуд. На пресконференция по време на филмовия фестивал в Кан Деп отбеляза: "Сега усещам ли бойкот? Не, изобщо не. Не се чувствам бойкотиран от Холивуд, защото не мисля за Холивуд".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама