Дженифър Лопес и Бен Афлек се събраха (ВИДЕО)


Дженифър Лопес и Бен Афлек се събраха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек стана тема за разговори, откакто избухна новината за развода им. Бившата двойка наскоро се събра публично за първи път, откакто певицата подаде молба за развод през август.

Двамата бяха забелязана да обядват заедно с децата си в хотел Beverly Hills в Бевърли Хилс, Калифорния, в събота.

Вижте още: След раздялата: Дженифър Лопес се появи с рокля за отмъщение (СНИМКИ)

Любопитното е, че Лопес носеше годежния си пръстен на малкия си пръст и пръстен с надпис "Дженифър" на безимения си пръст. Децата на Афлек, Серафина (Фин) и Самуел, както и близнаците на Лопес, Ема и Макс, бяха снимани да влизат в хотела с тях.

За развода на Джей Ло и Бен Афлек

55-годишната певица подaде съдебни документи за развод на 20 август във Върховния съд на окръг Лос Анджелис, като го направи pro per, което означава сама и без адвокат. Това се случи на датата на втората годишнина от сватбата им в Джорджия. В документацията тя посочи непреодолими различия като причина за раздялата им. Лопес също така поясни, че те са се разделили още на 26 април 2024. Изпълнителката не посочва в документите си дали има предбрачен договор, а запознати източници твърдят пред TMZ, че наистина няма такъв. Това би означавало, че всички приходи или печалби, които Бен и Джен са реализирали по време на близо двегодишния си брак, са обща собственост.

През август Дженифър Лопес поиска от съдия да промени официалното ѝ името от "Дженифър Лин Афлек" на "Дженифър Лин Лопес" след като взе фамилното име на актьора след сватбата през юли 2022 г.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама