Димитър Маринов: Матю Пери ме нае в неговото шоу (ВИДЕО)


Димитър Маринов: Матю Пери ме нае в неговото шоу (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Димитър Маринов е от успелите актьори зад Океана, които са повод за национална гордост. Макар името му да не е особено познато в пределите на родината, той има изключително интересна и любопитна кариера. Той е политически емигрант и дълго време живее по улиците в САЩ преди да „пробие“.

Сега е жури на "София Филм фест" и представя два филма с негово участие. Актьорът бе гост в студиото на "На фокус с Лора Крумова" по Нова телевизия, където разказа за доста любопитни моменти от професионалния си път.

Вижте още: Джино Бианкалана разкри дали наистина е милионер (ВИДЕО)

За шоуто на Матю Пери

"При мен няма потъване. Има моменти на меланхолия. Уча моите студенти, колеги и приятели на вяра. Започнали сме да я губим, а това води и до загубата на надежда. За мен всички големи актьори са прекрасни и колкото е по-голяма звездата, е по-земна. Един от незабравимите ми случаи е този с Матю Пери, който ме взе за неговото шоу след разпадането на "Приятели".

За професионализма в актьорското майсторство

"Тодор Колев никога не използваше думата професионалист, защото според него това е относително понятие. При тестове преди концерт се е обърнал към тон техниците с думите, че много лесно се работи с непрофесионалисти. Дори и самият Марлон Брандо казва, че не трябва да се принизява изкуството в професия. Учеха ни не на професионализъм, а на артистизъм. Затова се чувствам занаятчия, тъй като започнах във Видинския театър със занаята, преди теорията в Академията"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама