Деян Донков се просълзи: Получих много рани (ВИДЕО)


Деян Донков се просълзи: Получих много рани  (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Деян Донков използва Instagram, за да сподели за много важен за него момент. Той качи видео в социалната мрежа, в което държи специална икона на Исус Христос, която е чакал цели две години. Тя е нарисувана от монахини след много молитви, пост и само с минерали и истински бои от майката земя.

Много потребители свързаха неговата лична изповед с раздялата му с Радина Кърджилова, от която има две деца - Христо и Йоан.

Какво сподели Деян Донков

"Най-странното е, че в момента аз съм в сходно душевно състояние, тъй като получих много рани. И благодаря за тези рани, тъй като те ме възкресяват и извисяват. А от високото не виждам и не чувам онези, които предават, онези, които слугуват на клевети, лъжи, суета. Затова той (Исус Христос бел. р) е казал: Прости им Господи, те не знаят какво вършат. Амин!"

Припомняме, че Радина и Деян са сложили край на техните любовни отношения в началото на тази година, като се разбра за това едва преди няколко месеца. Носят се упорити слухове, че актрисата вече го е заменила с друг актьор. Вижте тук с кого има връзка Радина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама