Дарина Павлова омъжи дъщеря си (СНИМКИ + ВИДЕО)


Дарина Павлова омъжи дъщеря си (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Дарина Павлова е оженила дъщеря си Паола на красива церемония в Рим. Щерката на покойния Илия Павлов е казала "Да" на партньора си Ханс Хавиер от когото има син.

Както сами можете да видите, 61-годишна Дарина е изглеждала изключително елегантно в синя рокля с едно рамо. Щастливата майка сподели снимки и видеа от тържеството в Instagram. То се е състояло в градината на римски дворец, като масите са били декорирани с лимони.

Сред гостите са били Марта Вачкова с дъщеря си Рада, както и гадателката на Берлускони Теодора Стефанова, която от години живее в Италия. 

Повече за Паола

Паола има по-малък брат - Илия Калоян, и полусестра -  Венцислава от връзката на Илия Павлов с Антоанета Чилингирова.

Паола отдавна се занимава активно с йога. Тя има сайт за здравословен живот и връзка с природата. Дълги години се бори с болестта ендометриоза, както и с присъдата на лекарите, че няма да има деца заради заболяването. След няколко операции и хормонална терапия забременя благодарение на инвитро процедура и сега се радва на малкия си син.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама