Братът на Ружа Игнатова ще се жени, ето за коя (СНИМКИ)


Братът на Ружа Игнатова ще се жени, ето за коя (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Братът на криптокралицата Ружа Игнатова – Константин, стяга сватба. Той планира да се ожени за Стефани Петрофф, твърди "България Днес".

Наскоро двамата заснеха романтична фотосесия, като споделиха част от кадрите в социалните мрежи.

Както можете да видите сами, Константин, който имаше сериозни проблеми с правосъдието, явно е намерил любовта и е отворил нова страница в живота си.

"Явно е възможно да намериш Рая в друго човешко същество", написа Стефи към долните кадри, а Константин ѝ отговори с коментар, че я обича. 

"Един мой приятел ми каза: "Не е ли смешно, че всичко, което трябва да оцелее биологично, идва по двойки? Бели дробове, бъбреци, уши, очи и така нататък. Но ние започваме да живеем, когато сърцата започнат да бият по двойки. Може би това е целта на живота, намирането на един човек, който те учи да бъдеш пълноценен", Игнатов в социалните мрежи по повод половинката си.

Проблемите на Константин Игнатов 

Неприятностите за брата на Ружа започнаха през 2019 г., когато беше арестуван на международното летище в Лос Анджелис. По късно същата година той се призна за виновен по обвинения в пране на пари и измама. Игнатов сключи сделка с правителството на САЩ. Последваха арести на ключови фигури, но най-важната от тях продължава да убягва на правосъдието, а именно сестра му Ружа. Местонахождението на криптокралицата остава неизвестно и в момента тя е в списъка на Федералното бюро за разследване (ФБР) "Десетте най-издирвани". Българката е обвинена задочно от властите на САЩ за крупните измами.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама