Александър Сано най-после се срещна с внучката си (ВИДЕО)


Александър Сано най-после се срещна с внучката си (ВИДЕО)
Снимка: Александър Сано Instagram

След като повече от две седмици влогърката Антоанет Пепе и синът на Кръстника на българската мафия Иво Карамански се радват на новороденото си бебче, доведеният ѝ дядо –Александър Сано, успя чак сега да я види за първи път.

Както е известно, актьорът не е биологичният баща на Иво Карамански, който посрещна първата си рожба Беатрис на 27-ми юли. Този факт обаче очевидно няма никакво значение нито за единия, нито за другия, защото двамата са в страхотни отношения.

Щастливият дядо побърза да се прибере от снимки извън страната

Сано тъкмо се прибра от снимките най-новото риалити предаване „Островът на стоте гривни“, на което е водещ, и публикува сърцераздирателен пост в социалните си мрежи, в който написа:

„През последните 15 дни, всеки ден мислех само за този момент! Моментът, в който ще срещнеш дядо си на живо, а той ще те прегърне и целуне. Беатрис, обожавам те, деди. Ти си неописуемо великолепие!„

Беатрис е четвъртото дете на инфлуенсърката Антоанет Пепе, докато за сегашния ѝ приятел е първо. Двамата споделят голяма част от живота си в онлайн пространството, като показват както хубавата, така и не толкова приятната част от съвместния си живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама