Алекс Раева шокира: Мразех майка си


Алекс Раева шокира: Мразех майка си
Снимка: Instagram

Александра Раева е имала доста бурно дете и определено не е била от послушните. "Като малка бях диво дете и мразех майка ми. Днес съм ѝ безкрайно благодарна, че ме е подбутвала в правилната посока." Това каза певицата в интервю за "България днес".

Алекс е родена на 24 септември 1980 в семейството на актьорите Илия Раев и Наталия Бардская. Сестра ѝ - Веселина, също е актриса и преподавател в НАТФИЗ, но тя решава да следва музикална кариера.

За избора на професия

"Мислех с вътрешен дизайн да се занимавам, това съм завършила. И до ден днешен ми липсва и бих се усъвършенствала в занаята си с удоволствие, но така се стече животът ми и попаднах на конкурс при Слави, на който майка ми ме записа", разказва някогашната вокалистка на "Ку-ку бенд" и продължава: "Майка ми е от тези подбутващи жени, амбициозни в хубавия смисъл на думата, не ме е питала искам ли, даже ми обясняваше за кого и за какво става въпрос. Аз бях диво дете и сама трудно можех да се насочвам към нещата, които биха били от полза за мен". Така Алекс се явила на прослушването за певица в "Шоуто на Слави", където работи от 2001 г. до 2006 г.

"Това беше естествено да искам да си дивея и да не съм фокусирана какво да правя точно с живота си, но днес съм безкрайно благодарна на майка ми, че ме записа на този конкурс", през смях споделя певицата.

"Майка ми имаше този усет и настояваше за разни неща, които като дете не исках да правя, противях се да се случват", спомня си Раева и дава пример с мъчителните уроци по пиано, които трябвало да посещава като дете. "Противях се, защото пианото е доста изискващ инструмент, а днес съм ѝ много благодарна, но тогава, разбира се, я мразех", откровена е Алекс и обяснява: "Съвсем нормално е да я мразя в онзи период, защото предпочитах да играя с приятели, а не да се развивам. Това иска всяко едно дете по света, безгранична свобода."

Вижте още: Алекс Раева се сгоди (СНИМКИ)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама