Джоли рискува да загуби родителските си права


Джоли рискува да загуби родителските си права
Снимка: Getty Images/Guliver

Въпреки че Анджелина Джоли получи основното попечителство за децата си след раздялата с Брад Пит, актрисата трябва да позволи на актьора да вижда Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс, в противен случай тя рискува да загуби родителските права.

До преди няколко месеца изглеждаше сякаш бившата холивудска двойка се разбрала относно децата си, но дискусиите бяха възобновени. Според документи, с който разполага "Дейли Мейл", въпреки че Джоли е получила главното попечителство, съдията, отговарящ за развода, е поискал актрисата да позволи бившият й съпруг редовно да вижда децата си.

И ако по време на раздялата Брад Пит беше заподозрян в насилие и пристрастяване, съдията оценява днес, че 54-годишният актьор не е "опасен" за децата си. Напротив, отдалечаването от баща им може да навреди на Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс. Анджелина Джоли ще трябва да разреши шестте деца да виждат Пит, въпреки нежеланието й.

Спорът между тях беше възобновен най-вече заради предстоящото пътуване на актрисата. Тя трябва да прекара лятото в Англия заради снимките на "Господарката на злото 2", докато актьорът ще снима в Лос Анджелис.

"Брад е против това и твърди, че това няма да стане по този начин. (...) Той иска да вижда децата си според обичайния си график и е непреклонен", каза източник, близък до семейството.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама