Вижте част от участниците в "Островът на 100-те гривни" (ВИДЕО)


Вижте част от участниците в "Островът на 100-те гривни" (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Преди дни приключиха снимките на най-новото риалити в българския ефир - "Островът на 100-те гривни". Предаването стартира през септември по bTV и обещава на зрителите вълнуващи емоции. Преди часове в социалните мрежи се появи и първото официално видео, в което се показват част от участниците.

Кого ще гледаме в "Островът на 100-те гривни"

Сред участниците в риалитито, които ще се борят за победата при изключително тежки условия и свирепа конкуренция, има популярни лица. Става въпрос за гимнастичката Бистра Старейшинска (излиза от водата като русалка бел.р), която е тренирала при известната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева.

Освен Бистра, от промото става ясно, че ще участва и синът на музиканта Васил Гюров от първия му брак с журналистката Нора Арсова. Александър (седнал на плажа със завързана коса бел.р) е завършил в чужбина и трябва да признаем, че приликата с баща му е поразителна. Предприемачът и инфлуенсър Дамян Илиев – Дзами също ще се бори за голямата награда от 300 000 лева.

 

Повече за "Островът на 100-те гривни"

Водещи на предаването, снимано на Филипините, са Диляна Попова и Александър Сано. 

В него 30 непознати създават свои закони на общността. В играта участниците ще изпитат възможностите си да оцеляват на изолиран тропически остров насред океана, далеч от удобствата и комфорта на цивилизацията, но близо до едно истински голямо богатство – гривната. В нея са съсредоточени не само властта и парите, но и голямата цел. Тримата играчи, които имат на китката си най-много гривни ще достигнат до финала, където ще се борят за своя дял от наградата от 300 000 лева. Всички участници, стъпили на острова, получават равен брой гривни, които ще отговарят на определена стойност. Докато са на острова, приключенците могат да печелят и губят гривни, като се състезават в различни предизвикателства или да получават такива и от други участници. Ето защо благополучието на всеки един играч в създалото се ново общество в “Островът на 100-те гривни” ще зависи от хората, с които се обгражда, а приятелствата – емоционални и стратегически, ще струват истинско богатство! Тези, които съумеят да проявят смелост, адаптивност и да изградят добра стратегия и разбира се тези, които съдбата обича, ще вървят по пътя на богатството, събирайки повече и повече гривни от своите приятели и съперници. А другите, които останат без гривни, ги грози опасността да загубят мястото си в играта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама