Ужас: Две от участничките в "Игри на волята" приети в болница (СНИМКИ)


Ужас: Две от участничките в "Игри на волята" приети в болница (СНИМКИ)
Снимка: NOVA

Все още текат снимките на тазгодишния сезон на "Игри на волята", като се очаква да приключат в края на месеца. Явно физическите предизвикателства са доста сложни, тъй като са пострадали две от участничките.

Повече за случилото се с тях

Още във втората седмица по време на номинационна битка те са завършили представянето си в отделението по травматология. Информацията бе потвърдена от лекари в местната болница, по думите на които момичетата са постъпили в здравното заведение "потрошени", пише intrigi.bg.

Стана ясно и кои са имената на двете дами – Иванина Тодорова от синия отбор на "Дръзки" и Изабел Краманска от жълтия отбор на "Горди". И двете са много добре подготвени, тъй като Краманска е 12-кратен шампион по лека атлетика, а Тодорова пък е персонален треньор и фитнес модел.

Хубавото е, че в момента и двете вече са се възстановили от травмите.

Повече за новия сезон на "Игри на волята"

Игри на волята 6 започва на 14 и 15 септември (събота и неделя) от 20:00 часа в ефира на NOVA. 40 нови участници разделени в пет племена ще влязат в грандиозен сблъсък още с влизането си във формата, а битките ще се провеждат на три чисто нови арени. Риалитито тази година се снима сред дивата красота на северното Черноморие.

Вижте повече в долното видео:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама