Снимат продължение на "Дяволът носи Прада"


Снимат продължение на "Дяволът носи Прада"
Снимка: Getty Images

Хубава новина за феновете на "Дяволът носи Прада". Готви се продължение на лентата от 2006 година.

Повече за продължението

Смята се, че Мерил Стрийп е на път да повтори ролята си на високопоставената редакторка на списание - Миранда Прийстли, според Puck News.

Все още не е известно дали Ан Хатауей ще се завърне, за да повтори ролята си на Анди Сакс във филма на "Дисни", но отново ще видим Емили Блънт като Емили Чарлтън.

Според Variety сценаристката на "Дяволът носи Прада" Алин Брош Маккена преговаря за завръщане, за да напише продължението.

Твърди се, че филмът ще разкаже историята на Прийстли, която се изправя срещу бившия си колега Чарлтън, който сега е високопоставен изпълнителен директор.

Новината за новия филм идва само четири месеца след като Хатауей каза на феновете на "Дяволът носи Прада", че "не трябва да се тревожат за продължение", въпреки че авторката Лорън Вайсбъргър пише "Отмъщението носи Прада".

Тя каза пред E! News: "Не мисля, че продължение на тази история вероятно някога ще се случи". Хатауей се пошегува, че триото "ще продължи да раздава награди на други хора", но отхвърли идеята за продължение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама