Сара Тавареш открива концертния сезон в Пловдив


Сара Тавареш открива концертния сезон в Пловдив
Снимка: Blue Hills Events

Сара Тавареш идва в Пловдив. Номинираната за награда "Грами" певица ще открие концертния сезон в града. Португалската изпълнителка и мултинационалната ѝ група ще излязат на сцената на Античния театър на 5 юни 2021 г., събота, в 19:00 часа.

Сара Тавареш е певица, композитор, китарист и перкусионист. Тя е родом от Лисабон, а корените ѝ са от Кабо Верде. Композициите ѝ са омайна смес от африканска, португалска и северноамериканска музика, върху която като истинска магия се движи вълшебният ѝ глас.

Сара Тавареш е явление в световната музика, което владее критици и публика с умението си да плува през музикални стилове, размивайки граници. Гласът ѝ е топъл и трениран инструмент, който предава вярно търсенията на артистичната ѝ душа.

В интервю за българска медия тя сподели: "Не казвам нищо, което не ми носи послание, и не пея нищо, което не съдържа личен елемент. Не мога да интерпретирам послания, които не минават през сърцето ми, за да могат след това да излязат чрез гласа ми. Просто трябва да са преминали през сърцето ми... Обикновено сама композирам песните си".

Концертът се организира от Blue Hills Events и е част от фестивала Music of the Ages. Билети на цени от 20 до 40 лева можете да намерите в системата на Eventim.

Ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки и ограничения за капацитет.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама