С какво ще запомним финалистите в "Игри на волята" 2022 (СНИМКИ)


С какво ще запомним финалистите в "Игри на волята" 2022 (СНИМКИ)
Снимка: Нова телевизия

След три месеца на ожесточени битки, само петима воини успяха да стигнат до финала на "Игри на волята: България", който ще се състои днес. Последната елиминационна битка приключи с победа за Виктория, което я направи единствената жена, оцеляла в борбата за голямата награда от 100 000 лв.

Всички участници показаха хъс, воля и борбеност, но до края на това предизвикателство останаха най-силните. Преди финала на най-екстремното риалити, нека видим с какво изпъкнаха играчите, които стигнаха дотук.

Виктория

32-годишната Виктория е професионален волейболист. За свое най-голямо постижение тя посочва почетното четвърто място на Световното първенство по волейбол. Тя успя да се наложи сред участниците със своя силен характер и несломим дух. Нейната упоритост и остър език успяха да ѝ извоюват място във финалната битка, в която ще се изправи срещу Алекса, Гого, Филип и Георги.

Георги

21-годишният Георги е републикански шампион по плуване. Почитател е на водните спортове като сърф и кайтсърф. Една от мечтите му е да бъде олимпийски шампион. В предаването Георги успя да покаже комплексни качества, което го превърна в един от фаворитите за победител. Той беше и главната заплаха за останалите, като това се доказа и с двете елиминационни битки, пред които беше изправен последната седмица. Във формата той успя да срещне и любовта в лицето на фигуристката Александра Фейгин.

Гого

25-годишният Гого е шампион по калистеника. Любопитно за него е, че е единственият българин участвал в Ninja Warrior, освен Йордан Йовчев. Успя да се покаже като добър индивидуален и отборен играч, благодарение на което той стигна толкова напред. Със своя неподражаем стил, черната нинджа е може би най-изявеният фаворит за спечелване на голямата награда от всички участници.

Филип

29-годишният Филип е електроинженер, но освен това се занимава с няколко спорта - плуване, кросфит, бойни спортове и ски. Той започна своята игра като част от племето на "Резервите". Благодарение на своите завидни комплексни качества бързо успя да влезе в играта още в самото ѝ начало, като част от племето на "Безстрашните". Меджу него и женската коалиция в племето имаше дрязги, следствие на които Филип беше и най-номинираният член на племето. Благодарение на всичките индивидуални битки, на които беше подложен, успя да събере нужния опит, който да го отведе толкова напред в предаването. Филип е големият фаворит от племето на "Безстрашните" още от самия старт на предаването.

Алекса

25-годишният Алекса е 7-кратен шампион на Сърбия по борба. Неговото участие също стартира в племето на "Резервите". Зрителите го определят като голям джентълмен и най-достоен за победител. Неговото участие ще се запомни с любовната му епопея с Елица, които дадоха всичко, за да се съберат, макар и само за един ден, след като Ралица отстрани неговата любима на капитанска битка.

Всеки от стигналите до този етап на играта заслужава да остане последен, но големият победител ще бъде само един. Кой ще е той - предстои да разберем тази вечер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама