Подготвят биографичен филм за Бритни Спиърс


Подготвят биографичен филм за Бритни Спиърс
Снимка: Getty Images

Разработва се биографичен филм за Бритни Спиърс, след като Universal Pictures закупи правата за филмиране на най-продаваните мемоари на поп звездата.

Режисьорът на "Crazy Rich Asians" Джон Чу е ангажиран да режисира филма, базиран на последната автобиографична книга на Спиърс "The Woman In Me", предаде АФП.

Universal спечели "конкурентен търг" за правата за филмова адаптация, като продуцентът на "La La Land" Марк Плат ще наблюдава проекта.

"Развълнувана съм да споделя с феновете си, че работя по таен проект с #МаркПлат. Той винаги е правил любимите ми филми", написа самата Спиърс в социалните мрежи. "Останете на линия", каза тя на феновете си.

Повече за книгата на Бритни

"Жената в мен" разкрива пътя на проблемната певица от детска звезда до глобален поп феномен, както и последвалия ѝ публичен срив и съдебните битки с баща ѝ.

Изпълнена с критики към контролиращото я семейство и индустрията, която безмилостно поглъща талантите си, книгата се продаде в над 2,5 милиона екземпляра само в Съединените щати след публикуването ѝ през октомври миналата година.

Феноменалният музикален успех на Спиърс в края на 90-те години на миналия век с хитове като "...Baby One More Time" съвпадна с агресивната папарашка култура, която с удоволствие я улавяше да се забавлява заедно със звезди като Парис Хилтън и Линдзи Лохан.

В книгата Спиърс разкрива, че Джъстин Тимбърлейк е искал тя да направи аборт, след като е забременяла по време на връзката им.

Вижте още: Обрат: Бритни Спиър поиска прошка от Джъстин Тимбърлейк

Споделя и подробности за кратката си, но интензивна афера с ирландския актьор и номиниран за "Оскар" Колин Фарел, която тя нарича "двуседмична кавга".

След публичния срив на Спиърс тя беше поставена под опеката на баща си Джейми Спиърс, който контролираше парите и личния ѝ живот, въпреки че певицата продължаваше да изнася концерти на високо ниво.

Вижте още: Бритни Спиърс най-накрая разкри защо е избръснала косата си

Настоятелството бе прекратено от съда в Лос Анджелис през 2021 г., след като обществената подкрепа за "Освободете Бритни" се разраства.

Баща ѝ винаги е казвал, че е следвал интересите на дъщеря си и се е стремял да я предпази от експлоатация.

Не е определена дата на излизане на филма за Бритни. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама