Мария ще съди Теодора заради спряна песен (ВИДЕО)


Мария ще съди Теодора заради спряна песен (ВИДЕО)
Снимка: MARIA/Instagram

Мария отново се забърка в скандал, който може да стигне до съдебната зала. Причина за това е, че колежката ѝ Теодора твърди, че притежава правата над новата ѝ песен "Малка черна рокля", която е кавър на "Моят номер" (2010).

Припомняме, че видеото, за което Мария се преобрази в блондинка, беше свалено от YouTube. Според нея това решение е неправомерно.

Вижте още: Мария: Влязох в „Капките“ не само заради парите, отново се говори за мен

"Когато започнах този проект, първо се обърнах към "Диапазон рекърдс" за правата на текста, защото смятам, че текстът е най-красивото нещо в това парче. И ми се искаше автентично да го пресъздадем. Но освен, че те нямат правото да ми дадат правото да го използвам, защото той не е техен, направиха всичко по силите си, за да спрат неправомерно моето парче в YouTube."

@_chalga_music #foryou #maria #fup #viral #bulgaria ♬ original sound - 🎵

На кого е песента "Малка черна рокля"

Първоизточникът на парчето е на гръцки. Мария обясни в TikTok, че e закупила правата от гръцкия композитор, а относно българския текст е потърсила колежката си, но не ѝ вдигнали телефона.

"Още преди да я направя ги потърсих да уредим правата на оригиналния текст, но никой не си вдигна телефона. Той е написан от моя дългогодишна приятелка, автор на най-големите ми хитове, засега ще запазя в тайна името ѝ, но е излязъл под псевдоним с името на брата на Теодора – Деян Георгиев. Заради това с Александър Попов и Петър Петров го преработихме и регистрирахме, а тяхната версия не е документирана нито в "Музикаутор", нито в ПРОФОН", разказа Мария.

Мария обяви, че нейният адвокат е подал искова молба в съда.

"Ако се наложи ще изискаме и детектор на лъжата, тогава вече няма да съм аз човекът, който ще бъде обвинен за лъжа под клетва."

@_chalga_music #foryou #maria #fup #viral #bulgaria ♬ original sound - 🎵

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама