Ето какво каза Надежда за Алек след финала на "Ергенът"


Ето какво каза Надежда за Алек след финала на "Ергенът"
Снимка: bTV

Надежда Вишева, която заедно с Магдалена беше на финал в "Ергенът" 3, призна, че само веднъж е гледала последния епизод, че и е било интересно да се погледне отстрани толкова наранена.

"Олекна ми, след като мина финалът. Сега тази книга вече е затворена. Алек няма да яде от сланината на татко, той губи", сподели тя в днешния епизод на "Преди обед".

Вижте още: Ето какво каза Маги след безумния финал на „Ергенът“ и бягството на Алек (СНИМКА)

Какво каза за шоуто и Алек

"Много рядко бъркам в мнението си за хората. Там обстановката те предразполага да изпитваш емоции. Съжалявам, че се подведох и повярвах, че Алек изпитва тези чувства. Чувствам се подведена. Не съжалявам обаче, защото това беше невероятно приключение. Пак бих скочила, ако някой ме попита. Но ако може – с друг финал. Там срещнах много приятелки, с които поддържаме връзка, и това беше моята победа."

"Имението е един любовен балон и наистина си мислех, че можем да живеем заедно с Алек. Той е галантен и знае какво да каже. Знаех, че ще разберем дали наистина сме един за друг чак когато се приберем в България. Беше ми полезно да гледам епизодите, защото, като виждах как се държи с другите, заравях онази емоция и тя си отиваше."

Синът ѝ Константин разбираемо не е гледал романтичното риалити, но е видял част от финала и бил категоричен: "Мамо, ти си много хубава. Този батко не е видял, че си хубава и аз вече не го харесвам."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама