Дуа Липа тръгва на световно турне, ще мине ли през България


Дуа Липа тръгва на световно турне, ще мине ли през България
Снимка: Getty Images

Дуа Липа обяви глобалното си турне през 2025 г. – "Radical Optimism Tour", с над 40 нови дати в Австралия, Нова Зеландия, Северна Америка, Европа и Обединеното кралство през следващата година. Ще има концерти в Южна Америка, датите ще бъдат обявени допълнително.

Съобщението за турнето идва след дългоочаквания дебют на Дуа на "Pyramid Stage" като хедлайнер на фестивала Гластънбъри 2024 по-рано това лято.

Турнето "Radical Optimism" ще започне тази есен с предварително обявени концерти в Азия, включително спирки в Сингапур, Джакарта, Токио, Куала Лумпур и други, преди да приключи на 5 декември в Сеул, Корея в Gocheok Sky Dome. Датите за 2025 г. започват на 20 март в Мелбърн, Австралия в Rod Laver Arena, и включват представления в Сидни, Оукланд, Мадрид, Хамбург, Париж, Амстердам, Лондон, Дъблин, Торонто, Чикаго, Ню Йорк, Маями, Лос Анджелис и още много преди да приключи в Сиатъл в четвъртък, 16 октомври в Climate Pledge Arena. Преди началото на турнето в Азия, Dua ще бъде хедлайнер на Austin City Limits в Остин, Тексас на 5 и 12 октомври.

Феновете могат да се запишат сега за предварителната продажба на билети за концертите на dualipa.com. Общата продажба започва в петък на 20 септември на dualipa.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама