Дженифър Лопес отмени турнето си. Каква е причината?


Дженифър Лопес отмени турнето си. Каква е причината?
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес отмени цялото си лятно турне за 2024 година, като все още не се знае каква е точната причина за решението ѝ.

Заради зачистилите слухове за развод с Бен Афлек, се заговори, че е много вероятно тя да не се чувства добре психически и това да я е провокирало да вземе това крайно решение.

Какво каза Джей Ло

"Аз съм напълно отчаяна и опустошена, че ви разочаровах", каза Лопес в изявление на официалната си страница на турнето. "Моля, знайте, че не бих направила това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо. Обещавам, че ще ви се реванширам и всички отново ще бъдем заедно. Обичам ви всички толкова много. До следващия път…"

Представители на Live Nation, които промотираха турнето "This Is Me… Live", казаха: "Дженифър си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели".

Лопес тихомълком беше отменила седем дати през март от турнето си, първото ѝ от пет години насам, което не се радваше на високи продажби на билети. През април беше обявено, че турнето е преименувано от "This Is Me…Now" на "This Is Me…Live/The Greatest Hits", като организаторите се надяваха, че познатите песни ще увеличат продажбите на билети.

Вижте още: Дженифър Лопес си откъсна част от косата (ВИДЕО)

Слуховете за развод

Слуховете, че Лопес и Афлек са се разделили, се появиха, след като фенове на звездите забелязаха, че не са се появявали заедно на публични места от дълго време. Редица медии, позовавайки се на източници, близки до двамата, пишат, че те вече не живеят заедно. Един от запознатите каза на изданието "People", че Бен се е изнесъл от общия си дом с Дженифър в Лос Анджелис и сега живее наблизо, докато снима филма на Гавин О’Конър „Отплата 2“.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама