Чуйте новата песен на Миро, има потенциал за хит (ВИДЕО)


Чуйте новата песен на Миро, има потенциал за хит (ВИДЕО)
Снимка: Миро Facebook

Миро отново атакува родната музикална сцена. 48-годишният певец официално представи новата си песен - "Любов като небе", на Годишните музикална награди на БГ Радио 2024. Той зарадва феновете си с новия си проект, който е препратка към музиката от края на 80-те и началото на 90-те години.

Повече за песента

По създаването на "Любов като небе" Миро работи с екипа, реализирал "Губя контрол" и "Повече" с певицата ALMA. Музиката е дело на Крум Георгиев, а текстът е написан от Миро и Крум. По аранжимента са работили Крум Георгиев и Иван Иванов. Видеото към новата песен е интересно и направено като анимация на любовно писмо, която е дело на PTPETROV.

Реакции за песента

Ето каквa са част от коментарите към песента на Миро в YouTube:

"Уникален си,човече!!! Твоите песни ме лекуват! Слушам ги отново ,отново и пак отново! Лека,ефирна мелодия,много емоция и надежда! БОГ да е с теб!"

"Много хубава песен , както винаги ! Благодаря, че не спираш да твориш и да ни радваш."

"Чувствам се като дете, като слушам тази песен. вълшебно е! ️ благодаря ти, Миро за всичко хубаво, което създаваш в този свят!"

"Прекрасна песен от прекрасен изпълнител! Зареждаща, завладяваща и цветна като всяка любов по света! Благодаря Ви за безценният подарък от Вашето творчество! Любовта ще спаси Света! Може да е клише, но пък е вярно! Обичайте, и бъдете обичани! Бъдете здрав, Миро! Всичко е.... Любов!!!!!!"

Миро си тръгна и с награди

Миро спечели признанието на слушателите в категорията "БГ изпълнител", а също така сподели наградата за "БГ Комбинация" с Мария Илиева.

Вижте още: Победителите на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2024

"Имаме награда! Тя принадлежи на всички ни, защото я постигнахме заедно! Благодаря на Господ за вас! Благодаря Ви!" – написа Миро в Instagram към снимки от церемонията по връчването на наградите на БГ Радио.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама