Пържен черен дроб, топи се в устата


Пържен черен дроб, топи се в устата
Снимка: iStock

Ако обичате да си похапвате черен дроб, задължително опитайте тази рецепта.

Необходими продукти:

750 г черен дроб

2 кафени чашки растително масло

2 кафени чашки брашно

черен пипер и сол на вкус

Начин на приготвяне:

Почистеният от големите кръвоносни съдове черен дроб се нарязва на филийки, които се поръсват със сол и черен пипер Овалват се в брашното и се изпържат в загрятата мазнина.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама