На гости в дома на Уини Харлоу, вдъхновен от Златния Холивуд (СНИМКИ + ВИДЕО)


На гости в дома на Уини Харлоу, вдъхновен от Златния Холивуд (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Tommy Hilfiger

Като първият модел в света с витилиго, Уини Харлоу е свикнала да разбива бариерите. Нейната звезда за първи път изгря през 2014 и през 10-те години оттогава тя се появява на подиумите и в рекламите на десетки марки, съдия е в Making the Cut, стартира своя собствена линия за красота, Cay Skin, и си сътрудничи с Puma в колекция от спортни облекла.

Вижте още: На гости в порасналата "къща за кукли" на Ема Робъртс (СНИМКИ)

Преди няколко години, след цял живот в апартаменти под наем, Харлоу била готова да намери по-постоянно място, което да нарече дом, затова решила да заложи на Лос Анджелис за повече пространство.

„Тъй като съм момиче от Карибите, исках горещо време, слънце и наистина красив басейн“, казва тя пред Architectural Digest. Търсенето на къщи скоро се превърнало в основното карантинно хоби на Харлоу и до края на годината тя се спряла на обширен новопостроен имот с пет спални.

На какъв интериорен дизайн е заложила?

„Започнах да търся кой работи по къщите, от които съм обсебена, и това беше Мартин“, казва тя за дизайнера на AD100 Мартин Лорънс Булард. „Той дойде в къщата, каза ми какво обича и какво мрази – и аз просто разбрах, че ще си паснем.“

„Мисля, че много хора биха разбрали погрешно чувството ми за блясък“, казва тя. „Къщата ми трябва да има спокойна енергия, но искам и усещане за блясък.“

Вижте още: Вижте ексцентричния дом на гаджето на Селена Гомес (СНИМКИ + ВИДЕО)

Тъй като имотът бил нов и не били необходими структурни модификации, дизайнерът запазил бялата, неутрална основа, наслоявайки меки цветове, съблазнителни материали и успокояващи текстури отгоре. Черните акценти придали драма на кухнята, небесните таванни светлини подчертали стаите, а скулптурните мебели от луксозни тъкани приканвали да се отпуснете.

Спалнята на модела пък е като облак. Мраморни маси, облицовани с букле столове и табуретки, турски килим от изкуствена кожа и тапицирано с кадифе легло създават сцената за този оазис, вдъхновен от Холивуд от 30-те години на миналия век.

Ако зависеше от Харлоу, нямаше да има никакви нейни снимки, но Булард смятал, че е важно да я вплете в разказа на дизайна по креативни начини, които да „уловят радостта от нейната кариера“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама