5 идеи за есенна декорация, за да превърнете хола си в уютно убежище


5 идеи за есенна декорация, за да превърнете хола си в уютно убежище
Снимка: iStock

Седмиците до есента са идеалното време да освежите пространството си с декорации. Може да извадите любимите си одеяла, възглавници и свещи с аромат на тиква, за да получите преднина в уютния сезон (и с право), но за хората, живеещи в малки пространства, процесът може да се почувства по-скоро ограничаващ. С правилния домашен декор можете да създадете илюзията за повече пространство, да добавите топлина и да покажете своята уникална индивидуалност.

Ако не знаете откъде да започнете, не се притеснявайте, ето няколко начина да превърнете малкия си хол в оазис, в който нямате търпение да се приберете.

Добавете декоративни възглавници

Казвали сме го преди и ще го кажем отново: декоративните възглавници имат способността да добавят дълбочина и текстура към вашата всекидневна, като моментално добавят малко индивидуалност към пространството. Няколко декоративни възглавници могат да внесат топлина и уют във всяка стая. В зависимост от желаната цветова схема за вашия хол, закупете няколко дизайна на декоративни възглавници, които ще допълнят обстановката.

Вижте още: Този цвят ще виждаме навсякъде в интериора тази есен (СНИМКИ)

Заложете на есенни аромати

Актуализирайте вашите свещи или смес от етерични масла с нещо с по-голяма дълбочина, за да предизвикате усещане за уют. Докоснете се до силата на вашето обоняние. Есента е идеалното време да съберете всичко с аромат на тиква и канела, така че холът ви да ухае на есенен оазис.

Внесете естествени елементи

Потърсете няколко есенни клона, които да сложите в съд или съберете няколко шишарки или малки тикви, които да поставите върху лавиците си с книги. Есента е идеалното време да вземете тези предмети безплатно, като се разходите в природата. Въпреки че това са малки промени, могат да окажат голямо влияние върху цялостната ви среда.

Вижте още: 6 грешки при декорирането на малки помещения, които всеки прави

Обновете изкуството на стената си

Стенното изкуство е субективна тема, но когато става въпрос за трансформиране на малко жилищно пространство, подходящото подреждане на произведения на изкуството може да направи изявление - без да заема ценно пространство в стаята. Потърсете постери, които следват вдъхновена от есента цветова палитра, за да добавите допълнителна нотка уют.

Направете съхранението стилно

Защо не украсите, като същевременно се организирате? Рафтове и колички за съхранение са компактни елементи, които могат да ви помогнат да украсите стаята си, като същевременно поддържате личните си вещи подредени. За есента може да обмислите въвеждането на сезонни артикули, като например добавяне на свещи в наситени есенни цветове към поднос на вашата бар количка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама