Таро карта за всяка зодия за 30 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 30 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви предвещава ежедневното четене на карта Таро за вашата зодия на 29 април 2024.

Овен - Два меча

Мислите твърде много. Прекомерното мислене може да доведе до страх, което на свой ред до невъзможност за взимане на важни решения. Вместо да обмисляте какво ви тревожи, опитайте да водите дневник или да напишете притесненията си на хартия.

Телец - Рицар на пентаклите

Вие сте толкова трудолюбив и упорит зодиакален знак, така че когато получите тази карта Таро, това е знак да продължите да правите това, което правите, защото то работи. Планирайте ходовете си и ги осъществете. Наслаждавайте се на живота!

Близнаци - Четворка чаши

Чудесно е да се чувствате удобно, но ако ви стане твърде уютно, това може да доведе до самодоволство и да спрете да оценявате това, което имате. Освободете се от този цикъл и започнете с благодарност.

Вижте още: 3 зодии, които ще ударят джакпота преди Великден

Рак - Два жезъла

Смелостта идва отвътре, но със сигурност няма да ви е излишно да имате човек в живота си, който вярва във вас. Вместо да казвате, че не можете да направите нещо, запитайте се дали другите смятат, че можете. Не се отказвайте, докато не го направите.

Лъв - Пет жезъла

Малко спестявания могат да бъдат огромна опора, когато се случи нещо неочаквано. Тази карта Таро е предупреждение, че може да изпаднете в неочаквана ситуация, която да удари джоба ви. Най-умното нещо е да бъдете пестеливи.

Дева - Паж пентакли

На изходна позиция сте, но с време и усилия можете да започнете да градите солидна кариера. Ако усвоявате ново умение, току-що сте започнали нова работа или искате, тази карта Таро ви насърчава да се съсредоточите върху майсторството и да не се обезсърчавате, когато правите малки грешки.

Везни – Слънцето

Доброто настроение е навсякъде, Везни. Тази карта Таро е положителна поличба, която показва, че късметът е на ваша страна. Имате ангел пазител с вас, който се грижи да сте в безопасност.

Скорпион – Магьосникът

Имате много таланти и дарби и когато ги изброите всичките, може да е трудно да разберете върху коя точно искате да се съсредоточите. Тази карта Таро разкрива липса на фокус, но ако изберете един талант и се опитате да се справите добре, успехът ще последва.

Вижте още: Ето кои са 3-те зодии с най-силен характер

Стрелец – Кулата

Проблемите се случват и в някои дни можете да се подготвите за тях, а в други не можете. Таро картата Кула предупреждава за внезапно, злощастно събитие. Първоначално може да се почувствате объркани, но обратната страна на тази карта е, че тези събития често са краткотрайни и се оправят от само себе си.

Козирог - Десетка мечове

Вие сте в ситуация, която може би вече виждате, че не работи много добре. Чувствате се наранени, защото очакванията ви не са се оправдали. Не е лесно да преодолеете този тип чувства, но с времето ще научите урока, който трябва да научите, и ще продължите напред.

Водолей - Десет жезли

Имате много приятели и семейство, които искат да ви видят как успявате в живота и постигате целите си. Ако имате нужда от помощ или съвет, позволете си да се чувствате комфортно и да поискате това, от което се нуждаете. Може да чуете „не“, но никога не се знае.

Риби - Шестица мечове, обърната

Не всички са фенове на промяната. Някои хора му се съпротивляват и се опитват да я избегнат на всяка цена. Промяната е изключително важна точно сега, тъй като надраствате нещо в живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама