Карта Таро за всяка зодия за 18 април 2024


Карта Таро за всяка зодия за 18 април 2024
Снимка: iStock

Ето какъв късмет ще извадят зодиите за 18 април 2024 спрямо изтеглената карта Таро.

Овен - Девет жезъла, обърната

Деветте жезъла, обърнати, е тъжна карта за получаване, но също така може да предвещава пътуване към радостта. Посланието е просто: вие сте дали всичко, което можете да дадете. Опитвали сте се да поддържате позиция, но не можете да вършите работа за трима.

Телец - Девет пентакли

Това е страхотна карта за получаване, ако се чудите дали вашият човек ви обича. Деветте пентакли е топла и привлекателна карта, която показва положителни резултати в любовта, семейството и партньорствата. Добре е да пуснете гарда си.

Вижте още: Как всяка зодия се пази от любовно разочарование

Близнаци - Осмица мечове, обърната

Да, това ще бъде трудно пътуване, но можете да го направите. Има няколко неща, върху които ще трябва да работите и да коригирате, но няма нищо, с което да не можете да се справите.

Рак - Обесеният, обърната

Не можете да принудите никого да бъде това, което не е. Промяната изисква от тях да направят този избор и това желание трябва да идва дълбоко отвътре.

Лъв - Две чаши

Уау, нещата изглеждат добре! Никога не е лесно да разберете дали ще бъдете оценени от човека, когото обичате. Усилията, които полагате във връзката си, социалния си живот и върху себе си, си струват.

Дева - Рицар на мечовете, обърната

Ако имате нужда от отговор да/не, тази карта Таро показва „не“, вратата се е затворила и няма да се отвори отново. Въпреки това, друга възможност, която би ви харесала, се задава на хоризонта.

Везни - Четворка пентакли, обърната

Наистина ли трябва да купите това? Може би това нещо е супер несериозно. Парите е по-добре да са в джоба ви, отколкото в нечий друг. Опитайте да видите дали можете да го запазите.

Вижте още: 5 мощни зодии, чиито отношения ще се подобряват до май 2025 заради слънчевото затъмнение

Скорпион - Осмица чаши

Колко иронично. Да, можете да получите всичко, което желаете, но понякога откривате, че това не е точното нещо, от което се нуждаете. Можете лесно да получите човека и работата и да постигнете целта си, без да се стараете твърде много.

Стрелец - Десет чаши

Винаги е приятно да чуете положителен отговор на желание, което сте отправили. Отговорът е категорично „да“ и това е добра новина.

Козирог - Седем чаши

Колко объркващо. Толкова много неща в живота изглежда идват при вас. Може да получите няколко предложения за работа едновременно. Ако търсите любов, има толкова много подходящи хора за вас, но може би не сте сигурни кой харесвате най-много.

Водолей – Магьосникът

Може би сте претоварени и бомбардирани с работа в момента. Бихте могли да накарате дадена ситуация да работи, но сякаш не искате. Ако ви помолят да помогнете на приятел, днес може да е денят, в който да заявите, че не можете, защото истината е, че това ще ви попречи.

Риби – Кулата

Този ден може да ви донесе някои нежелани изненади, които можете да избегнете. Бъдете предпазливи и малко по-внимателни с това, което избирате да правите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


  • Кой има имен ден днес, 1 май, 2024 г....
    Кой има имен ден днес, 1 май, 2024 г.

    На днешния ден повод да почерпят имат Мая, Тамара, Еpмeнкo, Ермелина. Честит имен ден! Мая на гръцки: Μαία, е най-голямата от Плеядите, седемте дъщери на Атлас и Плейона в древногръцката митология. На 1 май честваме Света Тамара - царица Бурдухан. Пожелания за имен ден Честит имен ден! Честито...

  • Дневна нумерологична прогноза за 1...
    Дневна нумерологична прогноза за 1 май 2024

    Днес внимавайте с арогантността. Това е ден с вибрация 1, изпълнен с вашата естествена същност. Въпреки че със сигурност ще забележите повишен стремеж и решителност да постигнете целите си, те могат да достигнат точката на кипене, така да се каже. Вижте още: Месечен любовен хороскоп за май 2024 Бъдете...

  • Хороскоп за днес, 1 май 2024...
    Хороскоп за днес, 1 май 2024

    Научете какво ви очаква тази сряда, 1 май 2024, според зодията.  Овен Приятелствата идват и си отиват, Овни. Ретрограден Плутон във Водолей ви връща към корените ви. Това е важен момент да помирите миналото си и да пренесете нещата, които сте обичали в живота си, в настоящето. Прекарвайте време...

  • Таро карта за всяка зодия за 1 май 2024...
    Таро карта за всяка зодия за 1 май 2024

    Ето каква карта Таро е изтеглила съдбата на различните зодиакални знаци. Овен - Девет чаши Животът понякога може да бъде малко напрегнат, така че вместо да се чувствате тъжни, пуснете музика, която стопля сърцето ви. Свържете се с природата. Четете поезия или правете изкуство. Дръжте очите си...

  • Късметче за всяка зодия за 1 май 2024...
    Късметче за всяка зодия за 1 май 2024

    Вижте какво е късметчето ви за тази сряда, 1 май 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Неочакван подарък от близък човек ще ви зарадва. Телец Отдавна забравени чувства и хора ще напомнят за себе си. Близнаци Вярвайте в невидимото, защото съдбата има големи планове. Вижте още: Месечен...

  • Любовно пожелание за 1 май 2024 според...
    Любовно пожелание за 1 май 2024 според зодията

    Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 1 май 2024.  Овен "Романтиката е блясъкът, който превръща прахта на сивото ежедневие в брокат." Елинор Глин Телец "Знаеш, че е любов, когато всичко, което искаш, е този човек да бъде щастлив, дори и да не си част от щастието му." Джулия...

виж всички виж всички
Реклама