Често остават сами: Тези зодии НЕ приемат недостатъците на партньора си


Често остават сами: Тези зодии НЕ приемат недостатъците на партньора си
Снимка: iStock

Никой не е съвършен, но представителите на тези зодии имат желанието да се впуснат в това невъзможно, заради което често остават сами.

Вижте още: Тези 2 зодии носят магия и покоряват всеки, който се докосне до тях

Овен

Овните са едни от най-големите критици в зодиака. Те много внимателно наблюдават поведението на любимия от самото начало на връзката. Те постоянно поставят под съмнение думите и действията на партньора си, така че една малка грешка е достатъчна, за да сложат край.

Лъв

Ако някой се влюбва бързо, това е Лъвът. И няма начин да не сте наясно с чувствата им – целувки, прегръдки и комплименти ще „хвърчат“ отвсякъде. С течение на времето обаче е съвсем нормално партньорът да покаже и своята несъвършена страна. Поради това Лъвът умее да се разочарова, защото в главата си лесно създава перфектен образ на партньора си и не иска да приеме нищо по-малко от това.

Вижте още: Край на каръка за тези зодии в края на октомври

Риби

Тъй като са воден знак, Рибите лесно „плуват“ в нови любовни връзки, щом разберат, че човекът има потенциала да бъде техен партньор. Но те са много критични към физическите характеристики на половинката и могат точно заради това да го изоставят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама