6 брутални истини за любовта с Дева


6 брутални истини за любовта с Дева
Снимка: iStock/Guliver

Ако си имате вземане-даване с представител на зодия Дева, трябва да знаете тези 6 неща. По-добре да бъдете подготвена какво може да очаквате от него, когато става въпрос за любов.

1. Обича да прави планове

Нещо, което със сигурност той не прави, е да прибързва с нещата. Девата анализира всички възможности, прави план и чак след това действа. Обича да бъде подготвен за всяка ситуация, затова не очаквайте от него спонтанни решения за пътешествия.

2. Наистина ви слуша

Девата ви слуша внимателно и попива всяка ваша дума, опитвайки се да разбере какво се случва с вас, а не просто да чака да свършите, за да си каже своето.

ЛЮБОВНА СЪВМЕСТИМОСТ НА ЗОДИЯ ДЕВА ТУК!

3. Улавя всеки детайл

Нещо, в което наистина е добър, са детайлите. Неговата мисъл изминава милиони километри в минута, като успява да забележи всичко. Ако имате нужда някой да проучи нещо за вас, той е точният човек и най-хубавото е, че му харесва. Това си има и негативна страна - ще забележи всеки малък недостатък и няма да ви го спести.

4. Лоялен е

Когато успеете да му спечелите доверието, той е ваш. Определено му трябва малко повече време, за да ви допусне в живота си, но веднъж, след като влезете, ще сте там вечно. И най-хубаво е, че може да бъдете сигурна, че ще ви бъде лоялен.

5. Практичен е

Девата е най-практичният знак в зодиака. Може би това се дължи на всичкото планиране, анализиране и вглеждане в детайлите, но той наистина знае кое е най-добре и защо. На моменти това може да ви се стори доста скучно, но той си е просто такъв.

6. Има високи стандарти за жената до себе си

Той определено не се влюбва лесно, тъй като е много взискателен не само към себе си, но и към половинката си. Знае какво точно иска от жената до себе си и трудно прави компромиси. Но ако успеете да спечелите сърцето му, трябва да знаете, че е много страстен и знае как да ви направи щастлива.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама