3-те най-властни зодии сред жените и мъжете


3-те най-властни зодии сред жените и мъжете

Тези, които доминират винаги се определят като неустоими, способни, красиви и изкусителни. Дали и вие сте сред тях? Хороскопа ще ви разкрие.

Кои са 3-те зодии сред мъже?

Овен

Първият знак на зодиака попада в доминиращите. Това е напълно оформен мъж с отношението. Амбицията няма да му позволи да стои на страна и само да наблюдава. Той трябва винаги да бъде първи и не се отказва лесно от нещата, които си представя, но същият господства и в емоционално отношение. Съответно според своя характер, избира мощна партньорка с подобни характеристики.

Телец

Телецът е идеален партньор за жените, които искат да бъдат подчинени, но все пак да се пази тяхната женственост и чувственост. Никой не чувства по- добре женските нужди от телеца. В с*кса се раздава максимално. Въпреки самочувствието му и постоянство, може да мотивира всеки човек.

Лъв

С една дума – крал! Не трябва да повтаряме, че това е доминиращо същество без конкуренция. Лъвът извлича удоволствие на всяко поле. Той заема основно място на всички позиции и събития, така че очаква голяма подкрепа от партньорката си. Не се задоволява със средно в нито една форма. При него важи правилото всичко или нищо.

Кои са 3-те най- доминиращо зодии за жени - ВИЖТЕ ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама