Юпитер навлезе в Дева. Какво ни очаква


Юпитер навлезе в Дева. Какво ни очаква
Снимка: iStock/Guliver

Юпитер напусна гордия и Лъв навлезе в знака на Дева, където ще остане до 9 септември 2016 г.

Юпитер е планета, която носи щастие, късмет, разширяване на възможностите, символизира оптимизма, щедростта, радостта и изобилието.

Преминавайки от яркия и творчески Лъв в знака на трудолюбивата Дева, съсредоточена в детайлите, енергията на "големия благодетел“ се променя, като придобива по-практичен нюанс. Какво точно означава това? Ако през периода на Юпитер в Лъв (2014-2015 г.) у вас са се формирали творчески идеи, то през 2015-2016 година, благодарение на влиянието на Девата, сега настъпва време за тяхната реализация.

Това е време на самодисциплина, когато всекидневната работа, стъпка по стъпка, се приближава към постигането на целта. Работа, работа и пак – работа и по-малко витаене в небесата.

Юпитер ще ни дари с търпение, за да можем ден след ден да се запасим с търпение и да се придвижваме към целта. Така, работата, която носи удоволствие ще формира бъдещето, което желаете.

По време на транзита на Юпитер през знака на Девата подкрепа ще получат честните, трудолюбивите и онези, които обръщат внимание на детайлите. Юпитер ще прояви благосклонност към хората, които покажат разсъдливост, цени материалната част от живот, не обича да рискува и се стреми към съвършенство във всичко, което прави.

Тъй като Юпитер е свързан и със знанията и придобиването на опит сега е моментът да се заемете с повишаване на квалификацията ви. Юпитер разширява и популярността на творческите знания, които имат приложимост в бита.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама