Вдъхновяващи цитати на Бионсе


Вдъхновяващи цитати на Бионсе
Снимка: Getty Images / Guliver

Смятаме, че няма човек, който да не знае коя е Бионсе. В момента тя е една от най-влиятелните жени в шоубизнеса, певица с милиони фенове, дизайнер на дрехи, съпруга и майка. Една силна жена, която многократно е споделяла, че иска да вдъхновява жените. Нещо, което тя прави чрез своята музика и благотворителни дела. Предлагаме ви някои от най-мотивиращите цитати на Бионсе, доказващи, че винаги трябва да вярвате в себе си и никога да не се отказвате от мечтите си.

"Всички ние сме еднакви и искаме едни и същи неща – да бъдем каквито искаме и да обичаме този, когото желаем.“

"Всички имаме несъвършенства. Аз съм човек и за мен е важно да се съсредоточа в други свои качества, освен външната красота.“

"Не искам да съм популярното момиче. Искам да бъда вдъхновяващ образ“.

“Защо трябва да определяш какъв тип жена си? Защо трябва да си слагаш някакви етикети?“

"Ако всичко беше съвършено и перфектно, никога нямаше да се учиш и никога нямаше да израстваш“. 

"Не се съобразявай с правилата. Как можем да живеем, ако не се променяме?"

"Дори и да сте намерили правилната половинка, за да го разберете трябва определено време... време, в което да осъзнаете, че човекът, с който сте, всъщност е една по-силна и добра версия на самите вас."

"Може да бъдеш бизнесдама, майка, артист и феминистка – когато искаш – и пак да бъдеш сексуален обект. Тези неща не са взаимно изключващи се.“

"Утопии, те не ме интересуват много. Винаги бъркам някъде. Това е хаос, който ни помага да видим."

"Когато обичаш и приемаш себе си, когато знаеш кой наистина те обича и когато се учиш от грешките си, тогава спира да те е грижа за това какво мислят за теб тези, които не те познават истински“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама