Промени убежденията си, промени живота си


Промени убежденията си, промени живота си
Снимка: iStock/Guliver

Дни преди визитата на Карл Досън в България, новата му книга ''Промени убежденията си, промени живота си'' (изд. "Аратрон“) излезе на български език. ТЕС Мастърът ще посети България за втори път по покана на председателя на Българска асоциация за развитие на енергийната психология, за да проведе Семинар по Пренареждане на Матрицата от 5 до 8 февруари 2016г., в хотел Маринела, София.

Това е втората книга на Карл Досън, преведена на български след  "Пренареждане на Матрицата с ТЕС“, която той успешно представи пред българската публика през 2014-та година.

"Промени убежденията си, промени живота си'' разкрива как ефективно да се приложи ТЕС и Пренареждане на Матрицата за преодоляване на тревожността, скръбта, фобиите и болката, за по-съзнателно родителство и изграждане на връзка със самия себе си. Този метод от енергийната психология е инструмент, който помага да се изследват собствените коренни убеждения и да се променят мисловните модели.

Повече за метода Пренареждане на матрицата: 

Пренареждане на Матрицата е терапевтична техника от енергийната психология, базирана на Техниките за емоционална свобода (ТЕС или Emotional Freedom Techniques EFT). Тя е разработена през 2008 г от Карл Досън, един от 29 мастъри на ТЕС в цял свят. Представлява форма на водена от терапевта медитация с прилагане на ТЕС, при която сегашното "Аз" се връща в миналото, за да помогне на минало "Аз“, което е преживяло стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС се освобождава емоционалния товар, което води до осъзнаване и дълбоки прозрения за индивида и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.

Методът Пренареждане на Матрицата представлява по-нататъшното развитие на ТЕС (Техники за емоционална свобода) чрез включването на последните постижения в областта на новата биология, квантовата физика и духовната психология.

Според квантовата физика всички ние сме свързани чрез общо енергийно поле, известно още като матрицата. Нашите най-големи изпитания и запомнящи се преживявания в живота се съхраняват като картини в матрицата под формата на холограми от енергийно съзнание. С помощта на пренареждането на матрицата можем да взаимодействаме с тези холограми, за да променим картините от нашето минало и да ги заместим с по-подходящи за нас. Това се отразява благоприятно върху нашето здраве, щастие и благополучие в настоящия момент.

Всеки може самостоятелно да усвои техниката и по този начин да реши редица свои здравословни и емоционални проблеми, като негативни нагласи, фобии и травми, зависимости и пристрастявания, алергии, проблеми в отношенията и много други.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама