Перфектният мъж за теб според зодията ти


Перфектният мъж за теб според зодията ти

Всяка жена си мечтае за перфектния мъж, с който да бъде цял живот. Истината е, че разбиранията ни в това какво е "перфектен" са толкова различни, че добре трябва да знаем какво искаме. Вижте зодията си и разберете кой е перфектният за вас:

Жената зодия ОВЕН се нуждае от истински мъж. Той трябва да я грабне от самото начало, да бъде интересен и безкрайно интригуващ. Да бъде силен, енергичен и да се бори до последно за това, което желае и иска да постигне. Мъжът за дамите от зодия ОВЕН трябва да са амбициозни и да знаят какво искат. До тях трудно може да срещнете плах и несигурен кавалер. Най-добрата комбинация за жената ОВЕН е половинката й да бъде с 3-4 години по-възрастен от нея. Много страст има в отношенията между силен и властен мъж и жената зодия ОВЕН. Огънят и пламъкът в любовта им и ако мъжът успее да завоюва сърцето на представителката на тази зодия, тя му обещава една наистина вълнуваща любов.

За да се чувства комфортно до жената ТЕЛЕЦ трябва да застане силен, искрен и директен мъж. Дамите от тази зодия мразят лицемерието и посредственото поведение. Те имат нужда от опора и подкрепа в живота си, от мъж, който ще се държи естествено, земно и здравомислещо. Представителките на зодиакален знак ТЕЛЕЦ търсят у партньора си сигурност, държат на кавалерското му поведение, особено на обществени места. Те избягват да търсят контакт с хора, които много говорят, но рядко пристъпват към действие.

За жената БЛИЗНАЦИ с категоричност може да се каже, че трудно се задържат да обичат само един мъж. За представителките на тази зодия перфектния кавалер трябва да притежава твърде много качества – да бъде умен, интелигентен, забавен, амбициозен и много романтичен. Той трябва да е едновременно и кротък на моменти, и огън в други. Но понеже толкова качества в един човек трудно се намират, затова и те правят компромиси със изискванията си, като откриват нужното им в няколко човека. Затова съветваме дамите БЛИЗНАЦИ никога да не пристъпват във връзка с мъж, който страда от болезнена ревност, тъй като те ще му дават множество поводи за ядове. Перфектни партньори за жените от тази зодия са мъжете от рекламния бизнес или от шоу средите.

Жените РАЦИ се нуждаят от много романтика в отношенията си. Техният идеален партньори би трябвало да не се притеснява и открито да афишира чувствата и любовта си. Но едно от най-важните качества, които трябва да притежава избраникът на жената РАК е той да бъде интелигентен, чувствителен и с отлични маниери. Освен това представителките на тази зодия трябва да чувстват непрестанна подкрепа от половинката си, както  неговата лоялност и преданост. Жените РАЦИ са подвластни на морала, ценностите и ценят безкрайно много статута на семейството – то винаги е на първо място в приоритетите им. Изключително себеотдадени на любимите си същества са, но изискват и те да им отговорят със същото. Категорично трябва да избягват женкарите, тъй като те само биха ги наранили.

Дамите от зодия ЛЪВ трябва да забравят своите бивши половинки и да престанат да сравняват настоящия си партньор с предишните. Само тогава те биха се насладили на пълноценна връзка. Те почти винаги се включват във властни и сурови мъже, но за тях това е голяма грешка. Жените ЛЪВ се нуждаят от човек, който да оцени тяхната идентичност и винаги да ги поставя на пиедестал. Партньорът им не трябва да престава да им демонстрира възхищението си, да се вслушва в исканията и да задоволява и най-дребничките им капризи. Затова дами, категорично не се насочвайте към стиснати мъж. На вас ви трябва бохем, който обича да се забавлява. Много често дамите ЛЪВ имат връзка с по-млади мъже, а това само освежава и подпомага връзката им.

Жените ДЕВА се впечатляват от мъже, които имат безупречно поведение и маниери. На тях грубоватите мъже често им въздействат и ги привличат, но това е само временно влечение, което оставя неприятен привкус, ако връзката се задълбочи. Затова дами, избягвайте подобни представители на силния пол. Жените ДЕВА могат да изградят отлични отношения с интелигентен и добре възпитан мъж, от отлично семейство. Дори и малко консервативен, той ще задоволи всички потребности на дамите. Те предпочитат мъжете домошари, които обичат да градят планове за бъдещето, прекарано с вас.

Жените от зодия ВЕЗНИ са изключително комуникативни. За тях не е проблем да общуват с  различни хора и характери.Те еднакво добре се разбират с възрастни и млади, с интелигентни и по-посредствени, с бедни и богати, с вишисти и с основно образование – с всеки могат да се разберат. Затова те могат да се почувстват привлечени и от различни мъже. Но дамите ВЕЗНИ трябва категорично да избягват грубите, агресивните и властни мъже, които ще се опитат да ви наложат контрол и ограничения, а това ще доведе до фатални последици за самите жени. Представителките на този зодиакален знак трябва да открият мъжа, който ще ги разбира и подкрепя.

Жените СКОРПИОН много често се провалят в любовта, тъй като страдат от своите прекомерни егоизъм и нежелание за съпричастност. За да са щастливи, представителките на тази зодия трябва да открият мъжа, който ще разбира сложната им душевност, индивидуалност и характер. Партньорът им трябва да притежава смелост и дързост, но да не критикува всяка тяхна стъпка. За да имат успешна връзка, дамите СКОРПИОН трябва да открият половинката си, който да е с успешна и доходна кариера и да се наслаждават на света през пречупеното си и либерално виждане на заобикалящата ги среда.

Представителките на зодия СТРЕЛЕЦ имат нужда от широкоскроен човек, с ясно изразено чувство за хумор. Не им е необходим перфектния кавалер или някой Айнщайн. Важното е той да бъде истински, да е непринуден и естествен, да не се опитва да се налага и да контролира живота ви чрез ограничения. Жените СТРЕЛЕЦ могат да бъдат напълно щастливи с един нормален мъж, който не обича преструвките, а е честен, открит и откровен. Дори и понякога да се чувствате привлечени от добре облечените и лъскавите мъже, не се подлъгвайте, защото те няма да ви направят щастливи.

Жените зодия КОЗИРОГ имат нужда от авторитетен и силен мъж до себе си, който ще ги подкрепя, разбира и ще могат винаги да разчитат на него. Амбициите на представителките от този знак са пословични, затова идеалният им партньор трябва да ги остави да се развиват в избраната от тях посока. Освен това, посредствени и лишени от амбиция партньори също няма да успеят да задоволят една жена КОЗИРОГ. Тя се цели винаги нависоко и само с идеалния мъж до себе си тя ще се чувства истински пълноценна и щастлива. Партньорът й трябва да е сериозен и практичен, жените от тази зодия не обичат бохемите, купонджиите и несериозните мъже.

Дамите от зодия ВОДОЛЕЙ имат нужда от мъж, който да не ги задушава със своето присъствие. Партньорът им трябва да уважава всички техни желания за свобода, приключения и авантюризъм. Затова за жените от този зодиакален знак не са подходящи ревнивите и твърде практичните мъже. Избраникът на сърцето им трябва да е енергичен, с огромен заряд, да живее ден за ден, да е воден от импулсите си. Жените от зодия ВОДОЛЕЙ не са романтички, затова и те няма да се впечатлят от постоянните букети цветя, панделки, ягоди и дребни жестове. Затова дамите от този знак трябва да се насочат към хора на изкуството, за да открият интелект и загадъчност в едно.

Жените от зодия РИБИ са с изключително крехка и ранима душа. Те имат нужда от мъж, който да ги закриля и подкрепя на всяка крачка. Той трябва да ги предпазва от целия свят, дори и от самите тях. Задължително условие за успешна връзка на жена РИБИ е мъжът да е романтичен и нежен партньор. Той трябва да е кавалер, да подкрепя и споделя мечтите й, дори и да се наложи да влезе в ролята на Дон Кихот и да се пребори с вятърните мелници в името на връзката си. Дамите от този знак обичат добродушните мъже, които не проявяват агресия и са влюбени в животните, природата и децата. Затова трябва да се пазят от напористи, властни мъже и от кариеристите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама