Перфектната жена за всеки мъж според ЗОДИЯТА


Перфектната жена за всеки мъж според ЗОДИЯТА
Снимка: iStock/Guliver

Зодиите имат голямо значение що се отнася до отношението ни с хората. Някои си пасват повече с други и е добре да знам кои са. Това са перфектните жени според зодията за всеки един мъж:

На Овен му допада жена самоуверена, блестяща, енергична и весела. Всяка проява на тъга, болка и меланхолия ще го отблъснат .

Телец харесва жени – умни и разумни. Лекомислените празноглавки го принуждават бързо да се оттегли.

Близнаци
е привлечен от жени, спазващи дистанцията. Откровеността е противопоказна – „вашата дълбока“ и чиста душа му е съвсем безразлична.

Рак обожава тези жени, които са в състояние да решат всичките му проблеми. Или поне основните. С радост ще се остави да направлявате живота му.

Лъв обича всичко необичайно и отличаващо се от тълпата. За да привлечете неговото внимание, е необходимо да демонстрирате своите най-силни качества.

Мъжът Дева обожава кариеристката. Вашата практичност, желанието да сте на върха и достигането на високо служебно положение, положително ще повлияят на отношението му към вас.

Везни оценява по достойнство вашата външна красота и общителност. Ако имате изграден авторитет сред колеги, приятели и познати, ако те ви обичат и уважават, то мъжът Везни е за вас. За него е важно чуждото мнение.

Мъжът Скорпион не обича слабите жени – това едно на ръка. Също така не понасят и някой да ги наставлява. Затова трябва да се нагодите, да сте силна и изявена, но и тиха и смирена.

Стрелец не понася интелигентните жени. Те го раздразват. И без тях, той знае какво да прави. Затова простотата(в добрия смисъл) и лекото невежество – за начало това е достатъчно.

Козирог
иска неговата половинка, да е най-идеалната на света. Не са достатъчни вашата красота, практичност, уважението от околните. Необходимо е да имате висок социален статус. Колкото повече – толкова по-добре.

Мъжът Водолей цени преди всичко духовната съвместимост. Сходството на интереси се явява важен момент във връзката.

Риби намират очарование в романтичните и сантиментални представители на нежния пол. Закачливите и доверчиви дами, просълзени от умиление, предизвикат трогателно чувство на привързаност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама