Ново начало през пролетта


Ново начало през пролетта
Снимка: Thinkstock/Guliver

Настъпването на първата пролет е съвсем близо! Докато се подготвяш за посрещането ѝ и разглеждаш многобройните мартенички на ръката си в очакване на първия щъркел, ето с какво можеш да се заемеш, за да отбележиш смяната на сезоните и пробуждането на природата:

Започни да тичаш. Със сигурност някъде измежду новогодишните ти решения е присъствало неизменното „Да отслабна“, което мислено се е превърнало в „Да се стегна“, а после и в „Поне да направя нещо за себе си“. Тичането не изисква особени средства – необходими са ти само чифт удобни маратонки и, при добро желание, апликейшън за телефона ти, с който да следиш изминатото разстояние и изгорените калории. Гарантираме ти, че инвестицията ще ти се върне!

Захвани се с градинарство – пролетното слънце със сигурност е по-приятно за усещане, докато топли надвесения ти над красивите цветя гръб, отколкото лятната жега. Сега е прекрасно време да засадиш няколко семена, на чиито разцъфващи цветове да се радваш цяло лято. Или поне си купи ново цвете в саксия – чували сме, че най-голям брой оцелели имало през пролетта.

Изгледай „Междузвездни войни“ в последните студени дни, защото после съвсем няма да ти се иска да стоиш пред телевизора. Колкото и да твърдиш, че много харесваш филмите, най-вероятно не си ги гледал в последните 10 години и със сигурност не наведнъж. Дори нещо толкова малко може да те накара да се вземеш в ръце и да се отнесеш сериозно към това предизвикателство. Нашият съвет е да започнеш с „Нова надежда“ и да ги караш по реда 4-5-6-1-2-3.

Промени външния си вид. Може да е нещо сериозно – да отрежеш дългата грива и да промениш драстично цвета, а може и просто да направиш регулярното освежаване на краищата. Господата пък могат да пробват да оформят по нов начин лицевото си окосмение. Дори и първоначално да не се харесаш, можеш да се оставиш да те понесат пролетните вълнения и да не се фокусираш толкова върху външния си вид :) А после, току виж, си обикнал новия си облик.

Измисли си 30-дневно предизвикателство, което да спазиш. Проучвания показват, че за да се превърне едно действие в навик, е необходим точно един месец. Например се раздвижвай всяка сутрин, започни да четеш всеки ден по един час в обедната почивка или прави по една снимка всеки ден. Измисли нещо, което ще отговаря на теб и твоите желания и което би включил в ежедневието си и след тези 30 дни. И виж какво ще стане!

Отиди на парти за необвързани: Ако пък си решил, че точно март е месецът да си намериш половинка, ние сме с теб. Опитай си късмета на партито за необвързани под надслов „Ново начало“ на 12 март в клуб „Грамофон“. Запиши се и разбери повече на: http://goo.gl/v1fcvH.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама