Книга за Пътя


Книга за Пътя
Снимка: Thinkstock/Guliver

"Книга за Пътя" от автора Бернар Вербер е една книга за надеждата, за освобождаването на сетивата и за духовното пътешествие към себе си и другите.

Не се безпокойте, това не е езотерична или свещена книга. Oще по-малко e книга, която цели да ви привлече в секта, политическа партия, групировка или философско течение. Наречете я уникален интерактивен експеримент или фин тласък към искреност в разговора със света. Наречете я ключ към неизбродимите хоризонти на духа.

"Книга за Пътя” ще ви напомни, че истинските бунтовници са иноваторите! Защото вашият мозък е единствената територия, която заслужава да бъде превзета.

С нейна помощ ще посетите колекцията мъчителни спомени, които сте се опитал да забравите, но вече не се страхувате да погледнете в очите. Униженията. Несправедливостите. Предателствата. Ще разберете защо и как сте реагирали навремето и дали е било възможно да постъпите по-добре. Ще си запишете сценариите на провал и хладнокръвно, научно и безпристрастно ще анализирате грешките си. И ще си простите.

"Книга за Пътя” ще накара тялото ви да се отпусне и да полети в компанията на безценни късчета мъдрост. Накрая ще разберете, че тази книжка носи изключителна сила, но изключителни дела можете да извършите само ВИЕ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама