Каква жена си според хороскопа на птиците


Каква жена си според хороскопа на птиците

Жените са пъстри по душа, свободни по дух и изключително нежни създания, точно като птиците. Хороскопът на птиците е свързан с деня, в който си родена. Разбери коя птица си и какъв характер се крие зад нея.

Понеделник - ЛЕБЕД

Грациозни и красиви личности - както по душа, така и по красивите им черти, в които човек лесно може да се влюби. Жените родени в понеделник притежават нежност и топлота, които създават домашен уют и запазват огъня в домашното огнище.

Вторник - СЛАВЕЙ

Свободни и щастливи личности, които обичат да пътуват, да откриват нови места, да се наслаждават на нови преживявания и да отсяват най-хубавото от всяка ситуация. Жените родени във вторник са приключенци по душа и никога не се задържат дълго на едно място.

Сряда - ЧУЧУЛИГА

Изключително чувствителни същества, които имат нужда от много любов, но и много любов могат да дадат на човека до себе си. Златно съкровище, което човек трябва да опознае, за да обикне завинаги. Чучулигите са способни да обичат само веднъж в живота си, но истински и завинаги.

Четвъртък - ЛЯСТОВИЦА

Семейството и дома са най-важни за жените родени в четвъртък. Те градят дом цял живот и мечтаят за голямо семейство. Жените лястовици са много отговорни и винаги можеш да разчиташ на тях. Със силата, която притежават, могат да обърнат света... нежно и да получат това, което са си наумили.

Петък - ОРЛИЦА

Силна, безпощадна и невероятно пъстра личност. Орлиците знаят какво искат и определено знаят как да го постигнат. В любовта омайват лесно, но трудно дават душата си на случайни хора в живота си. Никак не е лесно да обичаш такава жена, но си заслужава.

Събота - СИНИГЕР

Артистична и замечтана - такава е жената родена в събота. Тя умее да вижда малките неща, които правят живота ни специален и знае как да превърне всяко нещо красиво късче щастие. Невероятно интересни жени, в които се влюбваш за цял живот.

Неделя - СОЙКА

Родените в неделя умеят да виждат положителното във всяка ситуация. Оптимизмът им достига невиждани граници и в повечето случаи се оказват прави. Съветите, които дават на другите са стойностни и пълни с мъдрост. Сойките са интелигентни жени, които умеят да усещат истините в живота. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама