Каква жена си според цвета на очите


Каква жена си според цвета на очите

Жените са по-пъстри от дъгата и по-дълбоки от езеро. Те крият тайни, дават нежност и са способни да объркат всеки мъж, който поиска да се докосне до тях. Цветът на очите разкрива същността ти...

Зелени

Жените със зелени очи са пълна загадка - тайнствени, премерени в думите и действията си и невероятно интересни за противоположния пол. Те са мистични във всяко едно отношение в живота си. Трудно е да се докоснеш до сърцето им, защото допускат само избрани хора до него. Жени с достойнство, за които мечтае всеки истински мъж.

Сиви

Жени, които никога не показват емоциите си, въпреки че в тях бушува цял океан от такива. Те са хладни към противоположния пол и не показват интерес, дори когато отвътре горят от чувства. Жените със сиви очи умеят да се справят с по-трудни ситуации и са способни да издържат на много бури в живота си.

Кафяви

Жена с пламък в очите. Емоционална, артистична и добра по душа. Жените с кафяви очи умеят да създават домашен уют, да възпламеняват сърцата на много мъже, но накрая да изберат само един, за който са готови да дадат цялата си душа. Способни са да дават много обич и да мислят повече за другите, отколкото за себе си.

Сини

Жени, които обичат да си играят с няколко сърца наведнъж. Те харесват мъжкото внимание и никога не се отказват от него, защото и никога не им е достатъчно. Но тези жени държат да е ясно, че не искат сериозно обвързване, за това и играта им е безопасна. Накрая наранените са само онези, които са се влюбили в сините им очи, без дори да усетят как...

Черни

Много мъдри жени, които знаят как да се справят с тежките изпитания, пред които животът ги поставя. Жените с черни очи се влюбват веднъж и то за цял живот. Ако мъжът отсреща не откликне, те никога не биха могли да го забравят истински. Обичат силно!

Пъстри

Жените с пъстри очи са необятен океан, който цял живот няма да ти стигне, за да опознаеш. Те могат да са нежни, но и много страстни, добри, но справедливи. Тези жени грабят от живота с пълни шепи и раздават на онези, които успеят да разберат същността им. Сърцати жени, които копнеят за приключения през целия си живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама