Хороскопът ви за декември


Хороскопът ви за декември
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво ви очаква през последния месец на 2015 година.

Овен

Представителите на знака Овен ще посрещнат с висока доза оптимизъм последния месец на 2015 година. Около вас има хора, които непрекъснато ще се грижат за това да сте в добро настроение и няма да ви оставят унили. Някои Овни са влюбени от скоро и са на върха на щастието, така че няма да са им нужни специални усилия, за да бъдат по-специални дните им през студения декември. Отношенията ще бъдат балансирани и ще си организирате един чудесен празник.

Силата ви ще бъде в кулинарията, там може да се развихрите смело и да експериментирате.

В работата нещата няма да се развиват така, както сте го представяли. Не си мислете, обаче, че това непременно е нещо лошо. Ще си облекчите съществено живота ако свалите летвата на очакванията. Времето не е подходящо за започването на нови проекти и сериозни разговори с началниците. Някои от вас може да имат продуктивни идеи, свързани с хобито им. Там вече може да наблегнете.

Финансовото ви състояние ще е стабилно и ще може да зарадвате себе си и любимите ви хора с подаръците, които сте замислили. Дори ще успеете да разчистите сметките си с тези, от които сте взели назаем.

В здравословно отношение не правете резки движения. Сега не е и моментът за ремонт, тъй като съществува риск от травми. Ако се почувствате неразположени веднага вземете мерки най-добре си останете вкъщи.

Телец

Последният месец на 2015 година ще донесе много хармония и спокойствие на представителите на знака Телец. Намерили сте това, което търсите и удовлетвореността ви ще проличи във всяка една дейност, с която се заемете.

Сега е моментът да покажете възможностите си и да проведете сериозен разговор с началника си за повишаване на възнаграждението, ако то отдавна не е променяно.

В екипа е възможно да имате противоречие с колега, което да ви доведе до мисълта за смяна на работата. Не е това начинът. Във всеки екип има някой, който не ни допада. Повече дипломатичност може би ще помогне за изглаждането на отношенията.

През декември ще има и много любов. В момента, в който си помислите, че сте уморени половинката ви ще ви докаже колко много държи на вас. Възможно е връзката ви да премине на едно друго ниво. Ако намеренията ви са сериозни, а биологичният часовник тиктака, защо пък не. В живота съжаляваме повече за неслучилите се неща.

В здравословно отношение пазете гърлото си. Правете си по-често чай с мед, лимон и малко настърган джинджифил, който има антибактериално действие.

Близнаци

Месец декември ще поднесе не малко приключения на представителите на знака Близнаци. Вие, обаче, ще сте подготвени за всички изненади, които ви предстоят, благодарение на вашата предприемчивост. Освен това ще имате мъдростта да приемете промените като нещо положително, както е и е!

Някои приятелства може да придобият друга окраска. Каквото и да се случва, помнете, че е за добро. Ако все пак вие сте допринесли за влошаването на отношенията ви със скъп за вас човек, направете първата крачка към сдобряването.

Ако сте замислили дейност, свързана с чужбина и/или висше образование може да активизирате действията си. Ще имате необходимата подкрепа, а в момента притежавате и нужния кураж за това.

Обърнете внимание и на здравето си и при първи неразположения посетете лекар и не се самолекувайте особено ако става въпрос за белите ви дробове. Не разчитайте кашлицата да премине сама. За това има лекари.

Последните дни на декември обещават добро развитие на партньорските отношения. Ако сте имали неразбирателства със законната си половинка, това е моментът те да бъдат изгладени. Звездите ви съветват да бъдете по-снизходителни към останалите, не всички притежават талантът ви за общуване.

Рак

Първите дни на декември звездите ще дадат на представителите на знака Рак възможност да се докоснат до съвършенството. Това обаче може да стане възможно само при наличието на висок морал и липсата на манипулативни действия от ваша страна през последните седмици и дори месеци.

В работата може да ви се наложи да поемете ролята на покровител. Бъдете внимателен, но и посочвайте грешките, разбира се със спокоен тон.

Напълно в духа на настъпващите празници вашата енергия ще бъде изцяло насочена към решаването на въпросите, свързани с дома. Може да си позволите бърз и лек козметичен ремонт, но без да се увличате, за да не прекарате празниците сред прах и латекс.

Звездите ще ви дарят подобряване на отношенията с човек, с когото през последните седмици сте имали влошена комуникация и това ви е тормозило. Щом се изгладят тези отношения от там нататък добрите събития, благодарение на късмета, ще ви преследват по петите.

Каквото поискате – това ще имате: взаимност, любов, приятели, достатъчно пари. Весел декември!

Лъв

Първото, което трябва да направят представителите на знака Лъв през последния месец на тази година е да се обадят на всичките си приятели, с които напоследък са се разминавали. В навечерието на празниците няма да имате време за тях и рискувате периодът на раздяла да стане още по-продължителен.

През този месец е добре да посетите личния си лекар и да спазват стриктно инструкциите, които ще им бъдат дадени. Погрижете се за здравето си, за да имате сили и вдъхновение, за да изберете подаръци на любимите си хора и да се подготвите за празниците подобаващо.

Средата на декември ще е най-наситеният период за преживявания. За тогава мислете добре да намирате време да се наспивате. Не злоупотребявайте с алкохол извън празничните дни, тогава ще има да наваксвате.

Покрай празниците и неизбежните срещи с върволица от роднини се въоръжете с търпение и толерантност. Не се виждате толкова често, така че може да си наложите да потърпите малко в името на родовото щастие.

Партньорът ви може да има нужда от вашата подкрепа. Бъдете готови да жертвате някои от плановете и желанията си в името на връзката ви. Удоволствието от взаимността ще компенсира промяната в намеренията ви.

Дева

През месец декември представителите на знака Дева ще бъдат обхванати от силно чувство за авантюризъм. Очакват ви едни много наситени и весели дни, настроението ви също ще бъде на ниво.

Все пак звездите ви предупреждават да бъдете предпазливи и да не вземате сериозни решения. Сексуалната ви енергия ще е в излишък. Това важи както за представителите на силния пол, така и за дамите. Което предполага да бъдете внимателни и да взимате необходимите предпазни мерки. Флиртовете ви ще бъдат изпълнени с дързост, което може да донесе не малко главоболия на онези представители на знака, които са сериозно обвързани.

В средата на месеца за вас ще е добре да преследвате целите си, но не го правете на всяка цена. Все пак тази амбициозност ще даде на мнозина развитие в професионалната сфера и достигането на високи върхове. С това обаче и задълженията и отговорностите ви ще се увеличат.

Що се отнася до финансовото положение - подхождайте разумно към подаръците, като избягвайте да демонстрирате възможностите си, а просто покажете уважение.

В здравословно отношение – не правете компромиси с красивите, но леки за сезона, дрехи. Здравето няма цена и не си правете експерименти.

 

Везни

Декември започва със силни желания за осъществяване в личен план за представителите на знака Везни . Винаги, обаче, имайте близък до вас, човек, с когото да се съветвате, когато предприемате важни крачки, тъй като в началото на месеца няма да имате реален поглед върху нещата и силите ви. Хубавото е, че точно, когато си мислите, че е най-черно ще получите много приятна изненада, която ще ви върне вярата в доброто в живота.

Втората декада на месеца ще получите вест или обаждане от човек, когото сте загубили връзка от години. Възможно е стари отношения за бъдат възобновени отново. Не очаквайте същата страст, все пак не сте на онези години.

Средата на месеца ще е препълнена с информация, събития и пътувания. За този период може да планирате придвижването на документи.

Последните десет дни от месеца ще ви позволи да реализирате всичките си творчески идеи и подходи в работата. Тогава от вас ще се изисква и предпазливост. Не се предоверявайте на свои приятели и покровители. Мислете само за вашия интерес и се вслушайте в интуицията ви. 

Скорпион

Един много активен месец очаква представителите на знака Скорпион. Докато останалите правят равносметка вие ще мислите как най-неповторимо да отбележите края на тази наситена и понякога тежка година.

Звездите препоръчват да бъдете най-активни по отношение на здравето си и в личния живот. У мнозина от представителите на знака сексуалната енергия ще е в излишък, затова празничният месец ще изобилства и от флиртове, запознанства, романтични преживявания и сексуални авантюри. Съвсем логично всичко това може да ви докара сериозни неприятности в семейството или с постоянния ви партньор. Едва ли ще успеете да прикриете забежките си, само пламъкът в очите ще достатъчен, за да ви издаде.

За разлика от любовта в работата всичко ще е по правилата и това ще ви донесе сериозно затвърждаване на позицията ви, както и финансови постъпления. Мнозина ще искат да се присъединят към бизнеса ви, защо пък – не, така силата ви ще се увеличи.

Пазете се от преумора, тъй като в еуфорията от събития може да не забележите навреме, че сте преуморени. Предпочитайте почивката пред претоварването в офиса и без това сте преизпълнили плана си със седмици напред.

Стрелец

През последния месец на тази година „слънцето ще изгрее и на вашата улица”. В отношенията ви с партньора ще настъпи хармония, която напълно ще отговаря на вашите желания и очаквания. Просто сте заслужили добрите моменти с постоянството и вложеното в отношенията от ваша страна.

Средата на месеца не е най-удачният момент да проявявате чувствата си. Прекалената ви емоционалност може да стресне партньора ви и да го отдалечи от вас, а вие няма да може да разберете на какво се дължи промяната у него. Оставете силните чувства за празничните дни, тогава ще имате поводи да ги проявявате по начина, по който желаете.

Последните дни на декември ще ви дарят с вълшебството на висотата на вашето въображение и желанието да правите нещата, близки до съвършенството. Използвайте хрумванията ви във всички области на живота. Интуитивно ще отгатвате правилните ходове във всички ситуации и ще знаете решението на всеки проблем. Декември ще е един достоен завършек на годината, който ще положи едно още по-удачно начало на новата година.

Козирог

Интересни предложения – това ще получат в най-голяма степен представителите на знака Козирог през последния месец на 2015 година. Вашите трудолюбие, опит и стабилност ще повишат авторитета ви и вие ще бъдете търсени и високо ценени.

Още в първите дни на месеца може да получите примамливо предложение за смяна на работата или повишаване в длъжност. Веднага ще разберете накъде „духа“ вятъра и ще се ориентирате в правилната посока. Не взимайте участие в служебни спорове и спазвайте златния неутралитет. В противен случай намеренията ви може да бъдат провалени от противоречие с началници.

Средата на месеца ще бъде посветена на любовта. Много емоции, усещания и удоволствия ще може да изживеете. Нещата са действително сериозни и взаимността може да ви тласне към по-сериозни планове. Какво пък, не всеки ден се среща такава любов!

Родителите от знака ще имат своите незабравими преживявания с децата. Близостта и общите игри ще ви помогнат да намерите общ език с тях. Това ще са едни от най-хубавите ви коледни подаръци.

Звездите ви предупреждават да ограничите контактите с далечните роднини. Покрай празниците може да ви се наложи да контактувате с тях, но не се доверявайте и не участвайте в общи начинания и дейности.

Ако ви предстоят сериозни покупки, извън подаръците, те ще бъдат успешни, а вещите ще ви служат дълго.

Водолей

Началото на декември ще е успешно за професионалното развитие на представителите на знака Водолей. Звездите ви съветват, особено в началото на периода да се съсредоточите върху работата. Сега при вас ще е валидна поговорката: "Ден - година храни!" Ако трябва да оформяте документи, свързани с наследство бъдете сигурни, че огледали всички детайли и се посъветвайте с адвокат, на когото имате доверие.

Средата на месеца ще е един прекрасен период за вас, в който нищо няма да е в състояние да се изпречи на пътя ви. Ще ви бъдат предоставени невероятни възможности, в които да реализирате личните си амбиции при това в огромни размери. Хубаво е да знаете къде да сложите границите на желанията си. В личния живот заложете на разума. Най-добре се заемете с дела, започнали по-рано, останали недовършени. Именно те ще ви дадат наистина необходимото за развитието ви.

Последната декада на месеца ще започне с доза мистичност. Възможно е да преживеете странни връзки или отношенията ви с ваш роднина да се развият в интересна и дори загадъчна насока. Бъдете пасивни и просто наблюдавайте.

Препятствията, с които ще приключи месеца ще са отражение от вашите постъпки в миналото. Затова не се сърдете, а кротко изчакайте да си изсърбате попарата. Хубаво е да си направите и съответните изводи, за да не попадате в подобно положение отново.

Риби

Последният месец на 2015 година ще донесе на повечето представители на знака Риби много щастливи моменти. Вие ще се чувствате изпълнени с енергия и идеи, креативност и много желание за реализиране на хрумванията ви.

Много от вас ще се борят да запазят това, което имат, а в момента то съвсем не е малко. За първи път сте склонни на компромиси, които не сте правили за никого другиго. Високо оценявате това, което ви дават, така че съвсем нормално е и вие да направите съответната стъпка в тази посока.

В професионално отношение мнозина ще се почувстват отегчени от досегашната си дейност. Истината е , че просто сте уморени. Ако ви е останала отпуска не се колебайте да си направите една дълга коледна ваканция, макар и само, за да останете у дома и да си почивате. Изберете почивката пред това да правите грешки от претоварване в работата.

Ако имате по-големи амбиции може да запретнете ръкави и да развиете хобито си в по-сериозна дейност.

В края на месеца някои представители на знака може да получат предложение от партньора ви. Нещата и без това са в това положение отдавна, така че не се притеснявайте прекалено от последиците.

Във финансов план нещата няма да са от най-стабилните, но винаги ще може да намерите необходимите ви средства, макар и в последния момент. Ще е добре да си правите предварителен разчет на разходите и не пазарувайте просто, защото сте почувствали импулс.

Ако не ви свърта на едно място, може да си направите кратко пътуване до някой близък град.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама