Зелена Колед@ в офиса


Зелена Колед@ в офиса

Декември – най-топлият месец изпълнен с портокалов аромат, нежно примесен с привкус на канела, кристални снежинки, захаросани емоции и множество изненади под зелената елха. Какво е Коледа без зелена и свежа елхичка, която с радост да украсите?

Инициативата "Зелена Колед@“ ще ви помогне да сътворите най-незабравимата Коледа във вашия офис! Изживейте прекрасни моменти и емоции заедно с колегите си чрез закупуване на живо дръвче в саксия, за което всички да се грижите. А на пролет, когато природата разцъфва, с всички колеги елате с нас – екипите на ICN.bg и Slides.bg, заедно да посадим дръвчетата!

Подарете на колегите си уют и спокойствие на работното място! Най-ефективното средство за увеличаване на мотивацията и качеството на работа е чрез подобряване климата на работната среда и колегиалните отношения.

Станете част от нашата обща Зелена Колед@!

Заявете вашето участие на сайта на инициативата "Зелена Колед@”. Толкова е лесно! Ако няма откъде да закупите елха, ние сме намерили фирма, която ще ви я достави директно в офиса ви. След празниците можете да задържите вашата елхичка, като я съхранявате в неотопляемо помещение или да я върнете на фирмата, която я е доставила, за да се съхранява до пролетта.

Тогава всички участници в инициативата заедно ще запретнат ръкави и ще засадят зелените елхички на място, посочено от Столична Община! Какво по-хубаво от тиймбилдинг навън сред природата, правейки наш собствен зелен кът и допринасяйки за по-красив пейзаж и по-чист въздух .

Всяка компания, включила се в инициативата, ще стане част и от виртуална елх@ на сайта на инициативата zelenakoleda.com.

 

Нека заедно да споделим една истинска Колед@!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама