Дневниците на принцесата: Чаровницата на Гърция и Дания


Дневниците на принцесата: Чаровницата на Гърция и Дания

Мислите си, че принцесите живеят само в детските приказки? Те съществуват наистина и още как! В поредицата ни "Дневниците на принцесата“ ще ви убедим, че нито Пепеляшка, нито Бел са литературни образи без еквивалент в модерния свят. След като вече ви запознахме с някои от най-влиятелните и стилни жени в света, днес ще "отпътуваме” до южната ни съседка, за да се запознаем с Нейно Височество Татяна – принцеса на Гърция и Дания.

За Татяна Блатник не се знае толкова много. Тя е родена във Венецуела и макар да има знатно потекло, е отгледана като съвсем обикновено момиче. Когато е едва на 3-годишна възраст, семейството ѝ се мести да живее в Швейцария и там получава голяма част от образованието си. През останалото време учи в САЩ.

Занимавала се е с организация на събития, отговаряла е и за публичното отразяване на дейността на известната дизайнерка Даян фон Фюрстенберг. През 2010, чрез красиво тържество на малък гръцки остров, Татяна се венча за принц Николаос – сина на последния гръцки крал Константин II и Анна-Мария Датска, сестра на настоящата кралица на Дания Маргрете II.

След като попада в това знатно семейство, Татяна Блатник получава престижната титла „Нейно кралско височество, принцеса на Гърция и Дания”. Самото сватбено тържество е повече от приказно – и как иначе, принцеса Татяна напуска работата си, за да го организира. Гостите на звездното събитие са от холандското, шведското, норвежкото, испанското и великобританското кралско семейство.

Красивата блондинка е не само усмихната и стилна млада дама, а истински пример за подражание. Тя използва положението си в обществото, за да подкрепя различни жизненоважни каузи. Включва се в инициативи на Червения кръст, чрез различни кампании събира средства за изследвания на рака и парализата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама