Венчават безплатно по време на Седмицата на брака


Венчават безплатно по време на Седмицата на брака
Снимка: Thinkstock/Guliver

Свещенослужителите от храм Света Неделя в София ще венчават безвъзмездно двойките, които нямат църковен брак, от 7 до 14 февруари в подкрепа на международната Седмица на брака.

Седмицата на брака празнува здравия семеен съюз между един мъж и една жена, които са направили взаимно посвещение един към друг до края на дните си, с цел, и не само, да създадат и отгледат потомство.

Това е международна инициатива, която има за цел да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и традиционните семейни ценности. Тя се провежда ежегодно по едно и също време в над 23 страни по света сред които: Англия, Германия, Чехия, Словакия, Румъния, Италия, Белгия, Ирландия, САЩ, Нова Зеландия, Австралия, Холандия, Украйна, Южна Африка и др.

Целта на инициативата е семейните двойки в България да чуят, че е възможно да имат щастлив брак. За това е важно да положат усилия и да сложат брака си на фокус. Седмицата на брака предоставя идеи и начини, по които това може да стане. Чрез сайта на инициативата (brak.bg) всяка двойка може да почерпи идеи за това как да заздрави любовта по между си и да намери полезни материали за развиване на по-добри взаимоотношения.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама