10 причини да обичаме есента


10 причини да обичаме есента
Снимка: Thinkstock/Guliver

Тази сутрин в 5 часа и 29 минути настъпи астрономическата есен. Всеки сезон има своите преимущества и недостатъци. Няма да крием, че дъждовното време хич не ни се нрави, но нека да наблегнем на хубавите страни на есента.

1. Нови дрешки

През всеки сезон се налагат нови тенденции, така че е време да актуализираме гардероба си с някоя нова жилетка или пък чифт ботуши (най-добре гумени :)).

2. По-хладно време

Всички се радваме на слънчевото и топло време, но не и на адските жеги, когато не спираш да се потиш, а дрехите ти полепват по тялото ти. Есенните температури са толкова приятни – може да се разхождаш с часове (разбира се, когато не вали), без да попиваш капките пот от челото си.

3. Сладки сънища

Напълно гарантирано е, че през есента ще имате по-хубав сън, тъй като всички знаем колко е трудно да заспите, когато е горещо и задушно в спалнята. А колко е приятно да спиш, докато навън вали...

4. Пътека от листа

Есента определено е красив сезон. Да, много е приятно да гледаш белите преспи, но не и да ходиш през тях, отивайки на работа. През лятото хващате загар, но пък често пристигате в офиса плувнали в пот. А през есента... златисто обагрени листа.

5. Сезонни вкусотии

Ябълки с канела, тиквеник и всичко с вкус и аромат на есен.

6. По-ниски сметки за електричество

Никой не обича да плаща сметки, но няма как. Хубавото е, че през есента температурите са много приятни, затова не се налага нито да се охлаждаме с климатик, нито да се топлим, което означава и по-ниски сметки за ток.

7. Завръщане на любимите ни тв предавания и сериали

Всичките ни любими предавания и сериали се завръщат в ефир с нови сезони. Дистанционното на телевизора ни зове.

8. Край на сезона на банските

Не ви казваме моментално да се нахвърлите на висококалоричните храни, но спокойно може да нарушите диетата си. Няма нужда да се притеснявате как ще изглеждате по бански на плажа, така че забравете за строгите забрани. Дори да качите някое килце, ще имате 9 месеца отново да си върнете формата. Разбира се – не прекалявайте с угаждането, защото после ще ви е по-трудно отново да влезете в любимите си летни дрешки.

9. По-приятен градски транспорт

Смятаме, че няма нужда да обясняваме какви миризми се носят в градския транспорт през лятото, затова гласуваме с две ръце за есента.

10. Занижени стандарти

Никой не иска да прекара наближаващите празници сам, затова хората занижават стандартите си, за да намерят човек, с когото да ги споделят. Време е за любов!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама