"МЕМОРИАЛ” успешно помага на двойки с репродуктивни проблеми


"МЕМОРИАЛ” успешно помага на двойки с репродуктивни проблеми

Да станеш родител е едно от най-хубавите неща, които могат да се случат на човек. Да гушкаш собствената си рожба в ръце – безценно. За съжаление много двойки имат репродуктивни проблеми и не могат да имат деца по естествен път.

На помощ идва Здравна група "МЕМОРИАЛ". Тя включва известния Център за репродуктивна медицина, където над 15 години използват най-прогресивните технологии в тази област. Клиниката вече от няколко години притежава международен сертификат за качество JCI. А през 2015 г. в Лондон бе удостоен с наградата "Най-добър център за лечение на стерилитет”!

В Центъра работят специалисти с богат опит, заради което почти всеки проблем, свързан както с женското, така и с мъжкото безплодие, намира своето решение.

Центърът за репродукция към Здравна група "МЕМОРИАЛ" има три филиала: в Анталия, Анкара и Истанбул. Всички те са оборудвани с най-съвременната техника за провеждане на най-модерните диагностични манипулации и процедури в областта на изкуственото оплождане.

Освен това от 2013 година ръководителят на Центъра за репродуктивна медицина към Здравна група "МЕМОРИАЛ-Шишли” (Истанбул), професор Семра Кахраман, е председател на Международната асоциация за предимплантационна генетична диагностика.

Особена гордост за Здравна група "МЕМОРИАЛ" представляват успешните операции за изкуствено оплождане ин витро. Най-често тази техника се използва при патология на фалопиевите тръби, ендометриоза, ендокринни нарушения, недостатъчно количество или намалена подвижност на сперматозоидите, наличие на антитела към спермата и стерилитет по неизвестни причини.

В Центъра по ин витро на Здравна група "МЕМОРИАЛ" лечението на стерилитет се предшества от предимплантационна диагностика. Това е генетично изследване на ембриона преди имплантирането му в матката. Такова изследване дава възможност за предварително идентифициране на големи малформации, за установяване на генетично заболяване и използване само на здрави ембриони при ин витро оплождане.

Ежегодно в Здравна група "МЕМОРИАЛ" на процедурата ин витро се подлагат около 3000 двойки и вероятността за забременяване при млади двойки е много добра – 45-60%.

Ако прогнозата е лоша, т.е. ако жената е над 40-годишна или вече е имала повече от три неуспешни ин витро цикъла, то бременността обикновено настъпва в 15-20% от случаите. Тези показатели са много по-високи от средните световни стойности.

Центърът за репродуктивна медицина към Здравна група "МЕМОРИАЛ" включва не само практически центрове за лечение на стерилитет, но и изследователски. Например: отделение по андрология и перинатална медицина, генетика, център за разработка на нови технологии, център за обучение на лекари, ембриолози и други специалисти в областта на изкуственото оплождане.

Ако мечтата ви е да имате дете, но страдате от репродуктивни проблеми, потърсете специалистите от Здравна група "МЕМОРИАЛ", които ще ви помогнат да сбъднете мечтата си да имате собствено дете.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама