Жени, не вярвайте в тези митове за секса


Жени, не вярвайте в тези митове за секса
Снимка: Thinkstock/Guliver

Когато стане въпрос за секс, в съзнанието ни възникват толкова много неща, на които все още не знаем дали да вярваме или не. Доста от тях, на пръв поглед изглеждат малко стряскащо, но като се замислим, живеем в 21 век и не би трябвало да се притесняваме от нищо. Особено когато става въпрос за удоволствия в леглото, където всичко е позволено.

Така, че жени, престанете да вярвате в глупавите митове за секса, а се отпуснете и му се насладете!

1. Косми отдолу – категорично не!

Всяка една уважаваща себе си жена се поддържа и иска винаги да изглежда добре. Това включва и обезкосмяването на интимните части. Неслучайно на жените им трябва време не само когато се приготвят за среща, но и преди да се отдадат на  удоволствия в леглото. Само при мисълта, че там отдолу може да имаме някой и друг ненужен косъм, това ни ужасява.. А какво ли ще си помисли интимният ни партньор за нас?!...

Това обаче не трябва да ви притеснява толкова. Вместо да се подлагате на мъчителни процедури всеки път, преди да правите секс, по-добре се отпуснете и не му мислете. Мъжете всъщност споделят, че това не е голям проблем за тях, защото вагината е секси, когато е естествена.

2. Не носете презервативи в себе си, защото ще изглеждате лесни

Пълни глупости! Това, че носите презервативи не значи, че единствената ви цел е да преспите със сладура, с когото сте излезли на среща или пък сте отишли в бара, за да си търсите партньор за секс. Просто значи, че сте жена, която винаги е подготвена и обича да поема нещата в свои ръце.

Хайде, спомнете си сега колко пъти ви се е случвало партньорът ви да се спре точно по средата на любовната игра и да каже: "Опс, имаме проблем! Не нося презервативи...” Точно поради този факт е хубаво да имате в дамската си чанта.

3. Ако не спите с него, той ще ви потърси отново

Хайде сега да не се заблуждаваме и да си говорим, че колкото повече му се дърпате, толкова повече ще ви иска. Да, може би има истина в това, тъй като и мъжете, и жените ги привлича трудното.

Когато обаче говорим за секс, нещата стоят малко по-различно.

Ако искате просто да се позабавлявате с готиното момче, с което наскоро сте се запознали, недейте да играете на "Няма да ме хванеш. Аз съм недостъпна.” Ами той много бързо ще се откаже от вас и ще си намери друга, с която да се забавлява.

Разбира се, не бързайте да му се предлагате и да нахалствате, това определено ще го отблъсне.

Ако той ви харесва, той ще ви потърси независимо дали сте му се дали или не. Но ако няма симпатии към вас, дори и след страхотния секс, не очаквайте да ви звънне – това са мъжете!

4. Приличните жени не гледат порно и не четат еротични книги

Мъжете могат да гледа, а ние не, така ли? Разбира се, че това е поредният мит и повярвайте ни, никой няма да ви съди за това, че гледате порно или мастурбирате. Това са напълно нормални неща и за двата пола.

Все пак, не всички жени имат сексуални партньори и трябва да компенсират по някакъв начин. А дори и да си имате "дружка за секс”, гледането на порно филми може да е забавно и за двама ви или да е повод да разнообразите сексуалния си живот.

Не забравяйте обаче, че порното и еротичните книги не трябва да заместват реалния живот. Защото по-хубаво от един истински, страстен секс няма!

5. Само мъжете се самозадоволяват! За жените това е неприлично!

Отново глупости!

Каква е разликата между жените и мъжете, че да не можем ние да правим някои неща, които за тях са съвсем нормални? И те, и ние сме хора, така че не се притеснявайте от нищо!

Няма нищо лошо или неморално жените да се самозадоволяват, защото точно по този начин те могат да опознаят по-добре тялото си и да разберат какво им харесва най-много. И след като го споделят с партньора си, могат да подобрят сексуалния си живот.

А и да не забравяме, че мастурбацията снижава сексуалното напрежение!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама